2777
2789
عنوان

دیشب مهمونی یلدا دعوت بودم خیلی زشت شده بودم😁عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 91 پست
واقعا ناراحت میشم که یه خونه و ویلا انقدر براتون عجیب غریبهمدام رو دروغ بثدنش تاکید داریناگر اینجوری ...

پس چرا آپارتمان و زندگی من برای شما عجیبه ؟😔😔

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
عجب 🤣🤣🤣🤣 بچه های من بزرگ هستن خودشون میتونن به خودشون رسیدگی کنن محض اطلاع دست پا چلفتی نیستن

چه ربطی به دست و پا چلفتی بودن داره😐

بچه ها نیاز به رسیدگی مادر دارن

البته که شما بچه نداری

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه ربطی به دست و پا چلفتی بودن داره😐بچه ها نیاز به رسیدگی مادر دارنالبته که شما بچه نداری

رسیدگی بهشون میکنم میدونی نمیکنم ؟؟؟؟ 

عه نه بابا ؟؟؟ پس اونا جنای خونمون بودن فیلم دادم ازشون؟

😔😂پس حرف مفت و فتوا نده کسی نه خونتو دیده نه ویلاتو....

شما خودت دنده ات میخاره

مجبوری اسلحه زیر گلوته میایی تو تاپیک کاربر و بحثی که در مورد تاپیک نیست پیش میکشی؟؟

کسی گفت بیایی پست بزاری و کلکل کنی؟؟

پس هرچی‌میشنوی حقته

درضمن ایشون خودش ثابت کرده از خودش عکس میزاره شما بفکر خودت باش

دوتا عکس از پای دوتا بچه و بخاری و پنجره هیچی ثابت نمیکنه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
شما خودت دنده ات میخارهمجبوری اسلحه زیر گلوته میایی تو تاپیک کاربر و بحثی که در مورد تاپیک نیست پیش ...

ایشون غلط میکنه امضا برای من میزاره!!! و الان اون اکانتش تعلیق هست 

عکس ویلا ؟ از کجا معلوم برای خودشه ؟؟؟ 

من از خودم و بچه هام هم فیلم دادم 😂😂😂😂

پس چرا آپارتمان و زندگی من برای شما عجیبه ؟😔😔

ما آدم دروغگو و فیکو خوب میشناسیم قشنگم

میبینی که نه تنها من بلکه برای خیلی ها شما آدم نرمالی نیستی

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
شما خودت دنده ات میخارهمجبوری اسلحه زیر گلوته میایی تو تاپیک کاربر و بحثی که در مورد تاپیک نیست پیش ...

عزیزمی شما🤣🤣🤣🤣🤣

ما آدم دروغگو و فیکو خوب میشناسیم قشنگممیبینی که نه تنها من بلکه برای خیلی ها شما آدم نرمالی نیستی

از اون تاپیک شانزدهمین کاربری دیوونه معلومه بود 

شما برای بقیه نرمال نیستی نه من 🤣🤣🤣اسکرین هاشم دارم میخوای بدم؟

ایشون غلط میکنه امضا برای من میزاره!!! و الان اون اکانتش تعلیق هست عکس ویلا ؟ از کجا معلوم برای خودش ...

غلط.  و درستش اون کاربریش بود که ترکید

کارت خیلی چیپه توی تامیکاش میای پست میزاری

من عکس خودش میگم یه خانم بالغه و سنش هم به چهره اش میخوره حالا میخواد توی ویلا باشه یا بیابون 

غلط. و درستش اون کاربریش بود که ترکیدکارت خیلی چیپه توی تامیکاش میای پست میزاریمن عکس خودش میگم یه ...

این پس چرا میاد تو تاپیک من ؟؟؟ مزه میپرونه ؟ 

منم عین خودش 

از کجا معلوم مال خودشه ؟؟؟

ایشون غلط میکنه امضا برای من میزاره!!! و الان اون اکانتش تعلیق هست عکس ویلا ؟ از کجا معلوم برای خودش ...

غلط کسی میکنه که مخ مردمو کار میگیره

اینم خودته

ثابت کن

وگرنه من میدونم و تو😂😂😂

کاری به کار دعواهای شما نداشتم فقط تذکر دادم ولی الان الکی حرف چرت میزنی نظرم عوض شد

من عصویتم مشخصه 

ریکی به کفشم ندارم بترسم

این پس چرا میاد تو تاپیک من ؟؟؟ مزه میپرونه ؟ منم عین خودش از کجا معلوم مال خودشه ؟؟؟

من اصلا با این کاربریم وارد تاپیک شما شدم😐😐😐😐

@niniyar_3    

@niniyar_5    

عزیزم ایشون بی دلیل میاد تو تاپیکو تیکه میندازه

میشه رسیدگی کنید لطفا