2777
2789

خانوما شوهرم دوسالی هست هربار که بحثمون میشه نفرین میکنه که الهی سرطان بگیری و بمیری.دیروز گفت که من هرروز ازخدا مرگت رومیخوام.راستش اوایل اهمیت نمی‌دادم ولی مدتیه خیلی میترسم که نفرین هاش بگیره.دعایی چیزی هست نفرین هاشو باطل کنم یا راهکار دارید بگید کاری کنم دیگه نفرینم نکنه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو سرطان بگیرم حتی شور.ت تنت رو هم میفروشم ک خودم رو درمان کنم

تمام مال و اموالت رو مبکشم بالا

بعدشم. اسی جان. مسئولان رو نگاه. نفرین یه ملت دنبالشونه. از منِ ۲۳ ساله هم سالم ترن

ب دعای گربه کوره/سیاه بارون نمیاد

..

ای بابا مگه الکیه

اگه اینطور بود که ادمای ستمکار با نفرین اطرافیان مجازات می شدن. 

مگه ظلمی بهش کردی؟  اگه آره که فقط باید دلشو به دست بیاری و حلالیت بطلبی

اگه هم نه مثل همه ی زن و شوهرا بحث معمولی بینتون پیش میاد و شوهرت نفرین می کنه،  مطمئن باش نفریناش هیچ اثری نداره جز این که دل خودشو سیاه می کنه

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
تمام مال و اموالت رو مبکشم بالابعدشم. اسی جان. مسئولان رو نگاه. نفرین یه ملت دنبالشونه. از منِ ۲۳ سا ...

توکل به خدا عزیزم  میدونی این موضوع هی تکرار میشه همش ورد زبونشه باعث شده همش فکرکنم یه بیماری دارم یا نزدیک مرگمه

از یه کارشناس مذهبی پرسیده بودن یه همچین سوالی

گفت اکر واقعا ظلمی کردید که طرف کل زندگیش نابود شده احتمال هست این نفرین های سنگین بگیره

اگر ظلم کوچیک باشه نه نمیگیره

اگر ظلمی هم نکردید که واسه دلخوشی خودش داره میخونه

تو نهایتا واسه خودت آیت الکرسی و ۴ قل بخون

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.

تمام مال و اموالت رو مبکشم بالابعدشم. اسی جان. مسئولان رو نگاه. نفرین یه ملت دنبالشونه. از منِ ۲۳ سا ...

منظورم از دوتا جمله ی اول پیامم،  دقیقا حرف شما بود😂 

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
از یه کارشناس مذهبی پرسیده بودن یه همچین سوالیگفت اکر واقعا ظلمی کردید که طرف کل زندگیش نابود شده اح ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی.خواهش میکنم برام دعاکنید نفرین هاش نگیره آخه بچم کوچیکه میترسم بی مادر بشه

توکل به خدا.نه هر بحثی میشه اینجوری میگه

اگه اینجوره اصلا نگران نباش

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی.خواهش میکنم برام دعاکنید نفرین هاش نگیره آخه بچم کوچیکه میترسم بی مادر بشه

از خدا میخوام انقدر عمر کنی که پیری بچه اتو و نوه هاشو ببینی

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.