2777
2789
عنوان

میکروبیلدینگ

53 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من کنکوری بودم اصلا سر درنمیارم 

میکرو بیلدینگ چیه ؟فقط رنگ و تتوعه یا مو و پشمم هم میذارن😂 یکی از ابروهام گرده یکیش کشیده نمیدونم چیکار بیاین راهنمایی کنین🙏

ی چیزی که مثل اکستنشن مژه باشه که مژه انگار میکارن برا ابرو میخوام 

میکرو با ی تیغ ظریف ک بهش تیغ بلید میگن رنگ تاتورو ب زیر پوست میفرسته

ب شکل خطوط لابلای موها

مثل اکستنشن نیست ک مویی اضافه بشه

اگر خواستی انجام بدی برو جایی ک کارشون ظریف و دخترونه باشه، درکل برای سن شما توصیه نمیکنم

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میکرو با ی تیغ ظریف ک بهش تیغ بلید میگن رنگ تاتورو ب زیر پوست میفرستهب شکل خطوط لابلای موهامثل اکستن ...

نظر شما چیه من باید چیکار کنم؟جلوی یکی از ابروهام کم پشته وگرده

نظر شما چیه من باید چیکار کنم؟جلوی یکی از ابروهام کم پشته وگرده

من خودم میکرو کارم. ابروهام ناقرینه است، اما میکرو نکردم

بنظرم یکم ناقرینگی اصلا ایرادی نداره و خیلیم قشنگه 

اکثر چهره های هالیوودی ابروهاشون ناقرینه است 

ولی اگر حتما خواستید انجام بدید تحقیق کنید، برید از نزدیک نمونه کار ببینید، اصلا کاری ب عکس و فیلمای پیجها نداشته باشید

و حتما بگید ک تو محدوده خود ابروهاتون کار انجام بشه، بیرون نزنن، پهن و زیادی پرش نکنن، رفع نواقص کنن فقط

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /