2777
2789
عنوان

طلسم بدبختی بیچارگی

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 75 پست
دعا نویس اگه درمان بلد بود.ی فکری برا حال روز خودش میکرد

ولی کسیکه  مردم رو خوب بلده بدبخت کنه قطعا میتونه درست هم کنه😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
من طلسم سنگین دارم دارم باید سوره وچله باز نمیشه کار یخت ایناست😭منظور از سفره انداختن چیه؟

یه خانمی سراغ دارم باطل می‌کنه زیر ۵۰۰اگه خواستی بیا خصوصی 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه مگه خرم پول به باکر و پیچ بدم من تازه به دعانویس های معروف تو شهر و محل اعتماد ندارم چه بریه به ا ...

من انقدر پول به این کلاه بردارا دادم😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
نه مگه خرم پول به باکر و پیچ بدم من تازه به دعانویس های معروف تو شهر و محل اعتماد ندارم چه بریه به ا ...

پولو به هر حال میکشن ازت تازه بری بندر عباس قیمتاش بیشتره یه مراسم میگیرن 100 ملیون تیغ میزنن طرفو یا خوب میشه یا نه

مجازی اعتماد نکن ی هیچکس

حضوری ام کسی نمیشناسم دیگه بریدم خواهر درکم میکنی دارم با گریه مینویسم بخدا دیگه اخر خط رسیدم😭

یه خانمی سراغ دارم باطل می‌کنه زیر ۵۰۰اگه خواستی بیا خصوصی

واقعی باطل میکنه؟🥺

یکی هست اسمش عبدل علی مهاجره کاراشو توی یوتیوب میذاره حالا واقعا نمیدونم چقدر درسته

اونو فالو دارم ولی اصلا جوابگو نیسن میگه اصفهانه سال به سال نوبت میده