2777
2789
عنوان

طلسم بدبختی بیچارگی

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 76 پست
دعا نویس راه شیطونو باز میکنه زندگیت نریاااا

راه شیطون وجن خیلی وقته تو زندگی من باز شده میخوام که بره😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم در به در دنبالشم اهواز خوبش پیدا میشه

اهواز از منه بخت برگشته دوره😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

نمی‌دونم شما چی میخواید اما من همیشه پول میدم به یه خانمی مصلا ۱۴۰_۱۸۰ ایناست قیمتاش پول میگیره چله میگیره برات ، سفره میندازه برات 

خیلی حاجت دهنده س 

مطیع شدن همسر ، رفع طلسم بین زنو شوهر من اینا رو گفتم برام چله بگیره اما نمی‌دونم منظور شما چیه 

اینا چله س دعا میخونن

چه خبر؟این دعانویس معروف تو در و محل؟

واقعا زیاده نه دیگ دراین حد 💔

منم در به در دنبالشم اهواز خوبش پیدا میشه

یه پیجیو سراغ دارم نمیدونم خوبه یا نه کارش 

ولی اگه خوب شدی یه تاپیک بزن بقیه هم بیان استفاده کنن طرف بلاگره اهوازه نمیدونم والا خوبه یا نه

میگم این دعانویس که میگی تو شهر و محله معروف یا از این تلفنی مجازی ؟

من بهش زنگ زدم گفتم میخوام حضوری ببینمت آدرس داد رفتم پیشش تلفنی ام انجام میده 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2017364🍁جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁 

نمی‌دونم شما چی میخواید اما من همیشه پول میدم به یه خانمی مصلا ۱۴۰_۱۸۰ ایناست قیمتاش پول میگیره چله ...

من طلسم سنگین دارم  دارم باید سوره وچله باز نمیشه کار یخت ایناست😭

منظور از سفره انداختن چیه؟

یه پیجیو سراغ دارم نمیدونم خوبه یا نه کارش ولی اگه خوب شدی یه تاپیک بزن بقیه هم بیان استفاده کنن طرف ...

نه مگه خرم پول به باکر و پیچ بدم من تازه به دعانویس های معروف تو شهر و محل اعتماد ندارم چه بریه به این دوزاریتون کلابردا 

یه پیجیو سراغ دارم نمیدونم خوبه یا نه کارش ولی اگه خوب شدی یه تاپیک بزن بقیه هم بیان استفاده کنن طرف ...

به منم ادرسش بدع🥺

من طلسم سنگین دارم دارم باید سوره وچله باز نمیشه کار یخت ایناست😭منظور از سفره انداختن چیه؟

عزیزم مصلا سفره حضرت زهرا میندازن اونجا ختم میگیرن میرن توی حرم دعا میخونن توی حرم حضرت معصومه اسمتو میارن 

خیلی حاجت دهنده س