کیک یخچالی دیشب درست کردم ما خیلی دوست داشتیم
۴ قاشق آرد ۳ قاشق نشاسته ذرت تازه ۵ لیوان شیر (میتونی نصف آب نصف شیر یا ۳ لیوان آب دو لیوان شیر بریزی)۱۲ قاشق شکر و ۶ قاشق پودر کاکائو قاطی کن بزار رو گاز تا از فرنی سفت تر بشه
تو یه قالب گرد حدودا ۲۵ سانتی پلاستیک بزار
بيسکوئيت پتی بور آغشته کن یه طرفشو به اون مایع پودینگ بچین تو قالب گرد دور تا دور هی بیسکویییت هارو با اون پودینگ مثه آجر و ملات تکیه بده به هم تا دایره ها هی کوچیک تر شن برسن به مرکز
بقیه مواد رو بریز روش بزار یخچال ۳،۴ ساعت
خیلی راحت برمیگرده و از پلاستیک جدا میشه بی نهایت راحت و خوشمزه است و کیک هم برش میخوره راه راه میشه
اگه حال نداری حتی میتونی بيسکوئيت رو خورد کنی تو اون مایع خوب هم بزنی بریزی تو قالب فشرده کنی بزاری تو یخچال بعد از برش موزائیکی میشه
بعد که برگردوندی خامه کشی کن یا هر تزئینی دوست داری
خیلی راحت و خوشمزه است
واسه تزئین یلدایی با خامه قرمز خامه کشی کن بعد سر یه انارو جدا کن نصف کن بزار یه طرف کیک ، کیک رو سه قسمت فرضی کن و دونه انار بریز تو هر قسمت انگار که یه انار رو از بغل برش زدی