2777
2789

من نامزدمو خیلی دوست دارم ولی الان به مشکل خوردیم دائم بحث دعوا ..... نامزدم مربی رشته رزمی تو نیاوران تهران باشگاه اجاره کرده.... قرار بود با پسرا کلاس برداره الان فهمیدم با دخترا ام میخواد خصوصی برداره من اخلاق نامزدمو میدونم خیلی سریع گرم میگیره دخترا ام که......نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم من خیلی قلبی دوسش دارم ولی اگه داستانی شه...... حقیقت بهش نمیتونم اعتماد کنم بعد خودمم دخترم اخلاق دخترارو میدونم یه پسر ۲۷ ساله مربیشون باشه. چیکار کنم...؟ مطمئنم بخاطر من کلاساشو کنسل نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم یه کلاس با مربی مرد برمیدارم..اگه مخالفت کنه یعنی یه جای کارش میلنگه و منم میگم پس تو هم با خانوما کلاس برندار و تحت فشارش میذارم

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.

اگر دوستت داشته باشه و برات احترام قائل باشه باید بخاطر تو کنسل کنه کلاساشو خب

بگو اذیت میشی اینجوری

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍