2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم منم عقد همسرم حتی یه تبریک نگفته چون قهر کرده به نظرم اگر میخای ارامش درون داشته باشی توقعت از ...

ببخشید  ولی با این طرز فکر توقع رو پایین آوردن  یا کلا توقع نداشتن از اطرافیان  که جدیدا مد شده  خیلی مشکل دارم 

مثل این هست که بخوای خودتو بزنی به نفهمی   چیزی که اشتباهه اشتباهه  حالا چه توقع داشته باشی چه نداشته باشی

ببخشید ولی با این طرز فکر توقع رو پایین آوردن یا کلا توقع نداشتن از اطرافیان که جدیدا مد شده خیل ...

توقع به جا من الان خودمو ناراحت کردم عصبانی بشم ایا همه چیز درست میشه؟ ببین عزیزدلم هرکی براساس شعور وفهم خودش رفتار میکنه 

ناراحتی وعصبانیت بابت اشتباه دیگران تنبیه کردن خودته

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

نه اینا زرنگن حالا موضوع به خودشون که مربوط بشه قشنگ به پسره یاد میدن چیکار باید بکنی مادر شوهر ...

اره دقیقا. بمن گفتم ما رسم نداریم. 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
اره دقیقا. بمن گفتم ما رسم نداریم.

🤣🤣🤣آخی  رسم  یه ایران اینا ندارن 

خدایی ما هم برای زن داداشم شب یلدایی نبردیم چون راه دور بود و وسیله نداشتیم  اما مادرم  به برادرم سپرد و به خانم گفت در عوض برو یه سرویس طلا که دوست داری بخر جای میوه و شیرنی این چیزا

اکثرا نمیدونن از سادگیشونه بلد نیستن

شوهر من از این دسته ساده هاس من اویل  خیلی ناراحت میشدم پرتوقع نبودم ولی دلم میخواست حداقل یه شاخه گل دستش بگیره 🙁

ولی مثلا چیگر میگرفت جعبه میوه یه بارم گل از باغ دوستش چیده بود 😐 یه بارم از تو بلوار چید 🙄 چند بارم از باغچه مردم 🥴

الان که دیگه من واسم مهم نیست ۲ دختر دسته گل دارم که دنیامن اون رمانتیک شده میره واسم گل میاره جنگولک بازی درمیاره مرد گنده ایشششش 😬

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

اسی شاید بلد نیست 

اوقات خودتو تلخ نکن

اگر مودبه اگر خسیس نیست پس این موضوع مهم نیست 

شما میتونی بهش یاد بدی غیر مستقیم حالیش کنی

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲