من نامزدمو خیلی دوست دارم ولی الان به مشکل خوردیم دائم بحث دعوا ..... نامزدم مربی رشته رزمی تو نیاوران تهران باشگاه اجاره کرده.... قرار بود با پسرا کلاس برداره الان فهمیدم با دخترا ام میخواد خصوصی برداره من اخلاق نامزدمو میدونم خیلی سریع گرم میگیره دخترا ام که......نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم من خیلی قلبی دوسش دارم ولی اگه داستانی شه...... حقیقت بهش نمیتونم اعتماد کنم بعد خودمم دخترم اخلاق دخترارو میدونم یه پسر ۲۷ ساله مربیشون باشه. چیکار کنم...؟ مطمئنم بخاطر من کلاساشو کنسل نمیکنه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
رک بگو اگر کوچکترین چیزی ازت دیدم ازت جدا میشم اگر واقعا دوستت داشته باشه دست از پا خطا نمیکنه وگرنه این کلاس نشد پشت چراغ راهنما هم میتونه خیانت کنه
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍