2777
2789
عنوان

کاربر فیکی که ادعای پزشکی و چندین مدرک دکترا میکنه و مرتکب جرم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 125 پست
خب اسکرینشو بذارید که برای بقیه نسخه پیچیده

اون تاپیک دعوا شد و ترکید 

@ملکه70    

@شانزدهمین_کاربری    

اینا بودن اون تاپیک تا جایی که یادمه 

شما از این دفاع کنی خودت هم جای سوال داری

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

اسمش چی بود صداش بزنیدبیاد

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون تاپیک دعوا شد و ترکید @ملکه70 @شانزدهمین_کاربری اینا بودن اون تاپیک تا جایی که یادمه شما از ای ...

تامیک ترکید 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     خستم  از خنده های  فیک ......                                                                  من سفید بپوشم  شما  سیاه  من بخوابم  شما گریه کنین👋    کاش  زندگی هم استعفا نامه داشت!                                                  الانم خوبم  چشام الکی شلوغش میکنن:)                          هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبر نیست‌‌.                 

تامیک ترکید

تاپیک

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     خستم  از خنده های  فیک ......                                                                  من سفید بپوشم  شما  سیاه  من بخوابم  شما گریه کنین👋    کاش  زندگی هم استعفا نامه داشت!                                                  الانم خوبم  چشام الکی شلوغش میکنن:)                          هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبر نیست‌‌.                 

فیکه

کاش اینو ریپ بزنین بفرستین واسه طرفدار ها🤣🤣🤣

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

چی دارم؟ متوجه نشدم.

عزیزم معذرت میخوام ازت ناراحت شدی جوابم رو نده 

شما از اول نابینا بودید؟ اگه بله تصوری از رنگ ها دارید؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

اون تاپیک دعوا شد و ترکید @ملکه70 @شانزدهمین_کاربری اینا بودن اون تاپیک تا جایی که یادمه شما از ای ...

چرا باید از کسی که چیز خاصی ندیدم بد بگم؟ الانم چیز خاصی ازش نذاشتی اومدی میگی به بقیه نسخه میده ولی یه اسکرینم نذاشتی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

@saraghazanfari    

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

چرا باید از کسی که چیز خاصی ندیدم بد بگم؟ الانم چیز خاصی ازش نذاشتی اومدی میگی به بقیه نسخه میده ولی ...

چن تا کامنت پایین تر هم بخونی میفهمی 

یهو از دکتر به فروشنده تبدیل شدن یعنی چی😂

چن تا کامنت پایین تر هم بخونی میفهمی یهو از دکتر به فروشنده تبدیل شدن یعنی چی😂

بابا یارو دکتر نیس اونو برا مسخره زده قطعا خیلیا ندیدی زدن دکترای احساسات و این چرت و پرتا؟😑

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اونایی که دفاع میکنن کاربری خودشه😂

اره نی نی یارو تگ کن خطامونو چک کنه پس یا ای پی 😂