2777
2789
عنوان

کاربر فیکی که ادعای پزشکی و چندین مدرک دکترا میکنه و مرتکب جرم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 125 پست

شایدتحصیلات روبصورت کنایه گفته

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
شما نمیتونی صرفا به این خاطر که تو بیوش اینو زده متهمش کنی بیشتز یه شوخیه یا شایدم باهاش دعوات شده ا ...

همینو بگو ببین چقد بیکاره گیر داده ب بیو یکی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاری با بقیه ندارم نمیخوام تاپیک حاشیه بره ولی رفتار انسان دوستانه نیست واسه بقیه الکی طبابت کنی

اینا اگه رفتار انسان دوستانه حالیشون بود خودشونو دکتر جا نمیزدن راهنمایی غلط کنن

مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

شما نمیتونی صرفا به این خاطر که تو بیوش اینو زده متهمش کنی بیشتز یه شوخیه یا شایدم باهاش دعوات شده ا ...

تو همون شات هست گفته من دکترم خواستگار ندارم 

باهم برخوردی هم نداشتیم 

همه هم شاهدن 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

مشخصه برای مسخره اون دکترای تخصصی قلب رو گذاشته آخه کی بیچاره تجویز کرده چرا همچین میکنی

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

همینو بگو ببین چقد بیکاره گیر داده ب بیو یکی

هم من هم خیلی از کاربر ها گفتن که برای بقیه نسخه پیچیده 

تو تاپیک هم که گفته خواستگار ندارم به وضوح گفته پزشکم 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

مشخصه برای مسخره اون دکترای تخصصی قلب رو گذاشته آخه کی بیچاره تجویز کرده چرا همچین میکنی

از گوگل کپی میکردن و میگفتن پزشکم 

چندین کاربر هم اینجا شاهدن و دیدن 

مجدد یه دور تاپیک رو بخون 

تو شات راجب خواستگار هم گفتن پزشکم

هم من هم خیلی از کاربر ها گفتن که برای بقیه نسخه پیچیده تو تاپیک هم که گفته خواستگار ندارم به وضوح گ ...

خب اسکرینشو بذارید که برای بقیه نسخه پیچیده 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
همون بار اول که کاربریشو دیدم فهمیدم دروغ میگه یه فیک دیگه هم بود تعلیق شده با کاربری اصلیش تو سایت ...

فکر کنم یکیشون جزو دوستان خودم باشه که!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
یاد مه لقا دکتر معروف سایت افتادم که اونم دروغگو از اب دراومد البته بازم حمایت یه چند نفر خاصو داشت ...

حداقل اون چهار تا اطلاعات داشت ادم باورش میشد این که هیچی

شایدتحصیلات روبصورت کنایه گفته

تو شاتی که راجب خواستگارش گفته چی بخون

اینا اگه رفتار انسان دوستانه حالیشون بود خودشونو دکتر جا نمیزدن راهنمایی غلط کنن

یه عده هم میگن فانه 😂

اگه اسکرین تجویز داری بذار فوشش بدم در غیر اینصورت دخالت نمیکنم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

چه بسوی زیبایی داری عزیزدلم

چی دارم؟ متوجه نشدم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.