2777
2789

@niniyar_5    

@مونا_تهرانی    

میدونم سرتون شلوغه ولی واقعا عذاب وجدان دارم که همچین ادمایی دارن با جون مردم بازی میکنن 

زیاد برام مهم نیست کی حاملگی و ازدواجش فیکه ولی شخصی که تو سایت الکی برای این و اون تجویز پزشکی میکنه واقعا داره مرتکب جرم میشه و شما و سایت تون واقعا باید پیگیری کنین 

این شخص یجا گفتن ادبیات خوندن بعد گفتن من چن تا دکترا دارم و متخصص قلب هم هستم 

ولی بیوشون رو توجه کنین حتی نمیدونن ما دکترای قلب نداریم و هر شخصی اول عمومی میخونه بعد یه شاخه ای تخصص میگیره. 

این هم از وضعیت زندگشون هست که مادرشون تهدید شون کرده باید کار کنن!!! مادر یه دختر اونو تهدید به کار میکنه؟ 

شما تو زندگیتون دکتری دیدین که تو مطب بیاد نی نی سایت تاپیک بی پولی بزنه بگه دلم خوراکی میخواد؟؟؟ 

خب معلومه ایشون حتی پول زندگی معمولی هم نداره چطور پزشک هست اونم متخصص قلب؟ 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکترااااای تخصص قلبببببفوق تخصص قلبم نه هااااادکترااااای تخصص قلب

از همینجا ناشی بودنش به چشم میاد

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

@محدثه_1401      بیا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     خستم  از خنده های  فیک ......                                                                  من سفید بپوشم  شما  سیاه  من بخوابم  شما گریه کنین👋    کاش  زندگی هم استعفا نامه داشت!                                                  الانم خوبم  چشام الکی شلوغش میکنن:)                          هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبر نیست‌‌.                 

وای این🤣🤦🏻‍♀️

اونایی که فیکن تعلیق نمیشن اونایی که اینارو لو میدن تعلیق میشن مواظب باش تعلیق نشی

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

خیلیا هدف آیندشون رو مینویسن توی قسمت تحصیلات شاید اینم همینجوریه

این از هدف گذشته داره رویاهاشو زندگی میکنه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

وای این🤣🤦🏻‍♀️اونایی که فیکن تعلیق نمیشن اونایی که اینارو لو میدن تعلیق میشن مواظب باش تعلیق نشی

کاری با بقیه ندارم 

ولی ایشون مجرم حساب میشه برای همچین ادعایی 

دورود🤭

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍