2777
2789
عنوان

کاربر فیکی که ادعای پزشکی و چندین مدرک دکترا میکنه و مرتکب جرم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 125 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیا هدف آیندشون رو مینویسن توی قسمت تحصیلات شاید اینم همینجوریه

ایشون سوال پزشکی جواب داده دیدم 

فردا یکی بمیره رویای ایشون جوابگوعه؟ 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

شاید برای فان نوشته

خیر مصمم هست پزشکه

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

خیلی شوته😂😂سن زیر ۱۵

صد در صد 

🤣🤣🤣🤣🤣

اره اینو منم دیدم 

اتفاقا یکی بهش گفت دکترای قلب چیه 

یعنی متخصص قلب و عروق هستین 

گفت اره همون 🤣🤣🤣

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

منظورش قلب احساسی هست نه که پزشک متخصص قلب. یعنی متوجه نشدی

خیر منظورشون پزشک هست ده جا بحث کردن و گفتن پزشکن 

مگه طبابت کرده واسه کسی

بله من یجا اتفاقی دیدم سوال پزشکی جواب دادن

همون بار اول که کاربریشو دیدم فهمیدم دروغ میگه 

یه فیک دیگه هم بود تعلیق شده با کاربری اصلیش تو سایت پول سودی میداده یه گروهم داشته همکاری میکردن باهم 

لو که میرن تعلیق دائم میشه یک ماه پیش سرو کله ش با کاربری دیگه ای پیدا میشه برای اینکه کسی بهش شک نکنه خودشو دختر مجرد جا میزنه دوباره با همکاری همون گروه چند مدت میتازونه و حرفایی که اونا میخواستن بزنن و نمیتونستن بزنن بهش میگن بزنه درحالیکه میدونستن طرف دروغگوعه و طبیعتا با توجه به ادعاهاشون دروغ گناه بزرگی بود😁 ولی چون همه چیشون دروغه اینم همراهی میکردن

@nazaniiiin    

@varparide25    

مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال