2777
2789
عنوان

مادر شوهرم به دخترم و شوهرم ناهار داد ولی اصلا منو صدا نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از شوهرت ناراحت باش چطور بدون تو رفت آخه؟

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

من بودم سفره رو جمع میکردم برای خودم هم غذا سفارش میدادم . شوهرم که میومد میگفتم دیدم مامان پسرشو تحویل گرفت اسم عروس رو نیاورد گفتم منم خودمو تحویل بگیرم 

سیب زمینی ها رو هم شب داغ میکردم باز میذاشتم جلوش میگفتم بخور سیر شی چشمت به سفره مادرت نباشه 

همشون همینن تازه خونه ما که فاصله داره زنگ میزنه بیا شام بخور یا نهار بخور 😑 من که اصن برام مهم حوصلشون ندارم فقط تو دلم میگم مگه خودش خونه زندگی نداره 🤣 چه موجوداتی هر کار کنن نمیتونن پسراشون رو با عروسشون تقسیم کنن 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

نیاز نیست دعوا کنی، شما هم میرفتی. یا به شوهرت میگفتی برای منم بیار. اینجوری عادت میکنن و فکرمیکنن ب ...

عزیزم برم بشینم پدرشوهرم خیلی شیک میگه ما برا شوهرت غذا کشیدیم نه تو 

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃
چه شوهرت راحت رفته باید از دست شوهرتم ناراحت باشی شوهرت باید می گفت نه مامان فلانی اسم شما غذا درست ...

به فکر شکم خودشه 

مرده شورشون ببره مادرشوهر منم همین گروه بود که مرد حالا یه سگ مرده دختر نجستاش جاشو گرفتن خدا ازشون ...

خدا بهمون صبر بده با اینا

خودتو بزن به بی خیالیبیکاری برا این چیزا خودتو ناراحت می کنیاونا درست نمیشنتو هم انرژیت رو هدر نده

من بیشتر برا این غصه میخورم با خودم میگم اگه مامان منم اینجا بود این طور بهم زنگ میزد بیا منم میرفتم