2777
2789
عنوان

مادر شوهرم به دخترم و شوهرم ناهار داد ولی اصلا منو صدا نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 40 پست
من بیشتر برا این غصه میخورم با خودم میگم اگه مامان منم اینجا بود این طور بهم زنگ میزد بیا منم میرفتم

از این به بعد شوهرت رفت خونه نن جونش غذا بخوره

زنگ بزن به مادرشوهرت بگو مامان جون اسکندر اومد خونه ی شما غذای منم بدین بیاره😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برم بشینم پدرشوهرم خیلی شیک میگه ما برا شوهرت غذا کشیدیم نه تو

یاخدااااا. مگه میشه؟ یعنی به مهمون میگه چرا اومدی سر سفره. این دیگه خیلی عجیبه. ولی شما هم با همین فرمون برو.  بگو با شوهرم باهم میخوریم. دیگه نمیگن پاشو برو که. 

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
از این به بعد شوهرت رفت خونه نن جونش غذا بخورهزنگ بزن به مادرشوهرت بگو مامان جون اسکندر اومد خونه ی ...

وای از دست تو🤣🤣🤣

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃
یاخدااااا. مگه میشه؟ یعنی به مهمون میگه چرا اومدی سر سفره. این دیگه خیلی عجیبه. ولی شما هم با همین ف ...

خیلی حتی یه بار یکی از فامیلا بچش داست بهشون نگا میکرد (اینا یهویی اومده بودن برا نیم ساعت احوال پرسی اینا) رو کرد به بچه هه گفت ما برا خودمون درست کردیم به مادرش گفت بچه تو بگو نگا نکنه کلا ادم عجیبیه 

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃
خیلی حتی یه بار یکی از فامیلا بچش داست بهشون نگا میکرد (اینا یهویی اومده بودن برا نیم ساعت احوال پرس ...

پناه بر خدا...

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)