2777
2789
عنوان

دوسال پیش یکی بهم گفت خداروشکر من مریضی تورو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3034 بازدید | 154 پست
هرکی میرسع ب دخترمنم میگه مریضه مشکل داره نمیتونه پاهاش بی جونن دلم میشکنه ولی نمیتونم چیزی بگم دهنم ...

میگفتی حالا خوبه قصد نداری طعنه بزنی قصدشو داشتی دیگه چکار میکردی😬

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
ممنونماینم نعمت خداست اینهمه نعمت خوب داد و من نگفتم چرا من سر اینم نمیگم

ان شاءالله به زودی خبرسلامتیت روبدی عزیزم همیشه تندرست باشی😘

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی حالا خوبه قصد نداری طعنه بزنی قصدشو داشتی دیگه چکار میکردی😬

فعلا ک هرکی هرچی دوست داره میگه تمام امیدم اینه ازمایش دخترم بیاد منفی باشه بگم ک بچم هیجیش نیست بزنم تو دهن همه😔

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

فعلا ک هرکی هرچی دوست داره میگه تمام امیدم اینه ازمایش دخترم بیاد منفی باشه بگم ک بچم هیجیش نیست بزن ...

امیدوارم که مشکلتون حل بشه

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
عزیزم می‌دونم خوب میشی برات صلوات میفرستم نذر میکنم خبرشو بهم بده

چشم گلم حتما 😍

ولی قبلاً عمل شدا بهتره الان انحرافش مخفیه گاهی اصلا انحراف پیدا نمی‌کنه و هر دو چشم ثابته الان یه دکتر کار بلد قراره عمل کنه بعدش هم تو یه زمان دیگه رو چشام زیبایی انجام میده... فقط نتیجه اش فک کنم دو سه ماه طول بکشه ولی حتما میگم 😚🤍

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

دورت بگردم... دو روز دیگ ام روز مادره کاش میشد روز مادر رو از تقویم برای ما بی مادرا پاک میکردن. ای ...

خیلی حق داری روحش شاد باشه .من خودم مادر دارم از خدا می‌خوام سلامت باشه ولی هرگز تو سختی من نبوده به زبون دوسم داره ولی تو عمل نه خیلی خودخواه فقط پول باورت میشه روز مادر برم پیشش پول درست حسابی بهش ندم دیگ محلم نمی‌ده ☹️ ولی من  چون پدر ندارم دلم براش میسوزه ولی کاش اونم یکم دلش برا من میسوخت 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

چشم گلم حتما 😍ولی قبلاً عمل شدا بهتره الان انحرافش مخفیه گاهی اصلا انحراف پیدا نمی‌کنه و هر دو چشم ...

حتما خوب میشی اون موقع هست که قدر سلامتی و زیبای رو بیشتر می‌دونی ماهایی که مشکل داشتیم بعدش خوب میشیم قدر داشته هامون رو خیلی میدونیم 

حتما خوب میشی اون موقع هست که قدر سلامتی و زیبای رو بیشتر می‌دونی ماهایی که مشکل داشتیم بعدش خوب میش ...

آره دقیقا خدا به همه سلامتی بده،🕊️🤲🏻

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

فعلا ک هرکی هرچی دوست داره میگه تمام امیدم اینه ازمایش دخترم بیاد منفی باشه بگم ک بچم هیجیش نیست بزن ...

عزیزم ایشااع دخترت سلامت باشه برا سلامتیش صد تا صلوات میدم 

بهش فکر نکن خودتو اذیت نکنهمینکه پشیمونه بازم خوبهالان وضعیتت بهتره؟ کامل خوب شدی؟ 😍

کامل خوب نشدم ولی خیلی بهترم .من به همینم راضیم 

من همیشه مواظب حرفام هستم‌هر چی میخوام بگم اینقدر تو ذهنم به همه جوانبش فکر میکنم که کسی ناراحت نشه یا منظوردار برداشت نشه و …. که خیلی وقتا کلا حرفامو‌میخورم و چیزی نمیگم 

ولی تو زندگیم یک بار دل یکی رو‌شکستم و‌ توعصبانیت حرفی زدم که نباید میزدم ازش معذرت خواهی هم‌ کردم و حلالیت گرفتم ولی خودمو نمیتونم ببخشم و همیشه بابتش عذاب وجدان دارم 

میترسم سرم بیاد😢