2777
2789
عنوان

دوسال پیش یکی بهم گفت خداروشکر من مریضی تورو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3023 بازدید | 153 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انقد برای من زیاد بوده. تو سن کم ۱۷اینا با یک پسر صحبت میکردم خالم فهمید ابرومو برد چندسال بعد دختر ...

اسم مادرت آوردی نمی‌دونم چرا اشکام ریخت رو گوشی 😭

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

اره یادم مونده یه حرفی هم شوهرم بهم زده سالها پیش هنوز یادمه بهم میگه لعنتی چرا فراموش نمیکنی حلال ک ...

بهش فکر نکن خودتو اذیت نکن

همینکه پشیمونه بازم خوبه

الان وضعیتت بهتره؟ کامل خوب شدی؟ 😍

ان شاالله خوب بشید 😘

مرسی مهربان 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نهچند دوره ید درمانی کرده ام اینبار احتمالا شیمی درمانی شروع میکنم

به قوی بودن ادامه بده 

✨🤌🏻

می‌دونی خیلی عجیبه که به تیکه از وجودت داره برای علیه تو میجنگه

همچین تجربه ای داشتم 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

درک میکنم اینجا کاربر oh yes به من گفتن الحمدلله سرطان گرفتی انشالله به حق امان حسین لال هم میشیمن ت ...

من خیلی ازدست شما ناراحتم دوبار منو گزارش زدی که دق دلیتو خالی کنی از تعلیق شدنای قبلیت خودم توتاپیکای خربوریدانت خوندم علتشو . گفتم بدونی 

منم مریض نبودم فقط تو دوران عقد از فشار واسترس گاهی سردرد میشدمو خون دماغ .خواهر شوهرم ب شوهرم گفته بود زنت مریضه وفلان بالحن تمسخر ...بچه ها خودش الان تو سن هفت سال و پونزده سال قند و چربی و هزارتا مریضی گرفتن ...ی مدت بعدشم تهمت زنا بهم زد دوساله ک آتیشی افتاده تو زندگیش هرروز خدا تهمت میشنوه ازشوهرش زندگیش شده جهنم ..ایا همه کارماست هرچه کنی ب خود کنی

هرکی میرسع ب دخترمنم میگه مریضه مشکل داره نمیتونه پاهاش بی جونن دلم میشکنه ولی نمیتونم چیزی بگم دهنم قبل میشه زنعموم بهم گفت تو حتما ب کسی چیزی گفتی طعنه زدی خدا بچتو اینجوری کرده ما ب تو طعنه نمیزنیم ک سرمون بیاد خیلی دلم میشکنه از حرفاشون 😔

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

منم یه کوچولو چشمم انحراف داره دوستم گفت اگه خواستگارات بفهمن انحراف داری ول میکنن میرن منصرف میشن دلم شکست راستش مگه دست من بوده؟؟

ولی یه ماهه دیگه عمل می‌شم امیدوارم خوب بشه کاملا 🫠

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

خواهرشوهرمنم بهم گفت خدانکنه که منم مثل تو دیابت بگیرم.....

ای خدا عزیزم ابجیم دیابت داره من بخاطر دیابت ابجیم پیر شدم بخدا یهو بیست کیلو کم کرد مهمونی نمیومد می‌گفت همه مسخرم می‌کنن من چقد پا به پاش داغون شدم همش میگم کاش من اینقد احساساتی نبود مثل خواهرم شوهرم سنگ بودم اون خیلی حالش خوبه بخدا حسرتشو میخورم خواهر شوهر بزرگم بستر بیماری بود داشت میمرد بخدا کوچیکه فقط فکرش این بود نمیره که عروسیش تموم بشه .مادرم گفت حق داشته خب تازه عروس آرزو داشت عروسی بگیره .میگم من چرا لعنتی این جوری نیستم خواهرم این جوری باشه من فکر عروسی 

اسم مادرت آوردی نمی‌دونم چرا اشکام ریخت رو گوشی 😭

دورت بگردم...  دو روز دیگ ام روز مادره کاش میشد روز مادر رو از تقویم برای ما بی مادرا پاک میکردن. اینستا واتساپ تلگرام همه رو پاک کردم نبینم استوری ها تبریک شونو لبخند رو لب کنار مادراشون ب هیچی تو زندگی هیچکس حسادت نمیکنم جز مادراشون. 

منم داداش ندارم بعد هم خودم هم همسرم هم مادرم ومادر شوهرم می‌خواستیم بچه اولم پسر بشه 

جاریم زایمان کردپسر منم تازه بارداربودم مادربزرگ جاریم گفت بچت دختره فکر نکن میایم برا نوه ام خاستگاری دخترت و اینکه گفت تو نمیتونی پسر بیاری😐

خودم چقدر ناراحت شدم همسرم ناراحت شد چقدر گریه کردم 

رفتم سونوگرافی گفت پسره بعد ازاونم بچم دوباره پسر شده ولی نوه های خودش و عروسش پشت کله هم دختر شدن 

حالا من منتظرم خونه بخرم اقدام کنم برا دختر😍

منم یه کوچولو چشمم انحراف داره دوستم گفت اگه خواستگارات بفهمن انحراف داری ول میکنن میرن منصرف میشن د ...

عزیزم می‌دونم خوب میشی برات صلوات میفرستم نذر میکنم خبرشو بهم بده