2777
2789

بیاین از پسرایی بگین که اصلااااا فکرشو نمیکردین دوستتون داشته باشه یا ازتون خوشش بیاد اما بهتون ابراز علاقه کرده و شما تعجب کردین از این ها برامون تعریف کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از یه مهمونی پیام داد بهم گفت خیلی بزرگ و خوشگل شدی و سریییع بحث و خاکب رسری کرد😑 

بعد از سالها بدن و دیده بود نتوانسته بود مقاومت کنه 😂😑😑😑

خیلیی بهمم برخورددد خیلی

فکرمیکردم با یه عکس و چند تا تعریف،قرار نیست بعد درخواست دادنم اوکی بده 

میگفتم به فرض اوکی هم داد،علاقه مند شاید نشه 

اما همه چیز شد🫠😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

یه پسره بود توی کلاسمون نه نگاه می‌کرد نه توجه من یک درصد هم احتمال نمی‌دادم روی من کراش باشه بعد من عقد کردم کلاس کامپیوتر بودم دیدم صدا میزنه دم در هنوز استاد نیومده بود میشه بیاین دم در کارتون دارم منم رفتم میگفت میای واست درس رو بگم نزدیک امتحانه خدایی درسشم خیلی خوب بود منم چشمام شد چهارتا گفتم ببخشید من نامزد کردم نمیتونم فرار کرد رفت 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یه پسری بود تو دانشگاه دیدمش خوشتیپ ولدار ماشین مدل بالا

پیشنهاد داد... فکر کنم فقط 8 روز طول کشید 

اینقدر اخلاقاش چندش و عجیب بود... به ظاهرش نمی خورد اینطوری باشه 

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....