نووووووم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 29 عنوان دکتر زنان خوب برای مراقبت بارداری در کرمانشاه 3672 بازدید | 24 پست سلام خانومای کرمانشاهی یه دکتر خوب میخوام برای مراقبت دوران بارداری.زیاد شلوغ نباشه و رسیدگی شون هم خوب باشه 1399/01/06 | 21:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8032 والا اگه پیدا کردی به منم بگو دکتر خوبی فعلا تو کرمانشاه ندیدم زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
دنیاجان عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 6947 دکتر الهام خیرالهی من که ازش خیلی راضی بودم یکم شلوغه ولی عالیه دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
نووووووم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 29 دکتر الهام خیرالهی من که ازش خیلی راضی بودم یکم شلوغه ولی عالیه میخوام شلوغ نباشه .آخه تو حاملگی واقعا سخته
نووووووم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 29 دکتر الهام خیرالهی من که ازش خیلی راضی بودم یکم شلوغه ولی عالیه وقت میزاره؟مطبش کجاس ؟
دنیاجان عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 6947 میخوام شلوغ نباشه .آخه تو حاملگی واقعا سخته خب معطلی که هرجا بری داری دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
دنیاجان عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 6947 وقت میزاره؟مطبش کجاس ؟ مطبش توی پارکینگ شهرداری توی کوچه نازنین فرشچیان،آره وقت میذاره و رسیدگی میکنه دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
نووووووم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 29 خب معطلی که هرجا بری داری رسیدگیش خوبه؟آخه بعضی ها سر سری آدم و راه میندازن
نووووووم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 29 مطبش توی پارکینگ شهرداری توی کوچه نازنین فرشچیان،آره وقت میذاره و رسیدگی میکنه پس خوبه.کدوم بیمارستان کارمیکنه؟
دنیاجان عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 6947 رسیدگیش خوبه؟آخه بعضی ها سر سری آدم و راه میندازن معاینات و درست انجام میده و خوش اخلاقه و به حرفات دقیق گوش میده البته من از وقتی دخترم به دنیا اومده دیگه نرفتم پیشش دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
دنیاجان عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 6947 پس خوبه.کدوم بیمارستان کارمیکنه؟ من اورژانسی بودم معتضدی بودم فک کنم بیستونم هست دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
نووووووم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 29 معاینات و درست انجام میده و خوش اخلاقه و به حرفات دقیق گوش میده البته من از وقتی دخترم به دنیا اومده ... مرسی از شما دوست عزیز
دنیاجان عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 6947 مرسی از شما دوست عزیز خواهش میکنم عزیزم انشاءالله بارداری خوبی داشته باشی و به سلامت زایمان کنی و نی نی نازتو سالم بغل بگیری😚 دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
نووووووم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 29 خواهش میکنم عزیزم انشاءالله بارداری خوبی داشته باشی و به سلامت زایمان کنی و نی نی نازتو سالم بغل بگی ... ممنون عزیزم از لطف و مهربانی شما.خدا بچه شما هم براتون به سلامت نگه داره همیشه