2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب برای مراقبت بارداری در کرمانشاه

| مشاهده متن کامل بحث + 3672 بازدید | 24 پست

من سال ۹۵ رفتم پیش الهام خیرالهی به حریم خصوصی بیمار خیلی احترام میذاشت

اون موقع ها مطب ش خلوت خوب بود الان دیگه نمیدونم چطوره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم نمی دونی دکتر خیرالهی برای سزارین چطوره؟ دستش سبک هست؟ 

من رو دکتر خیرالهی سزارین کردن راضیم دستشم برام سبک بود وقتی که از بیمارستان مرخص شدم دیگه سرپا بودم باورت میشه اصلا استراحت نداشتم چون دست تنها بودم و اذیت هم نشدم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
من رو دکتر خیرالهی سزارین کردن راضیم دستشم برام سبک بود وقتی که از بیمارستان مرخص شدم دیگه سرپا بودم ...

وای عزیزم ممنون که جواب دادین،خداروشکر که راحت بوده، خدا کوچولوتو حفظ کنه واست ❤منم کرمانشاه غریبم کسی رو نمیشناسم.

وای عزیزم ممنون که جواب دادین،خداروشکر که راحت بوده، خدا کوچولوتو حفظ کنه واست ❤منم کرمانشاه غریبم ک ...

عزیزمی همچنین عزیزای شما،کاری داشتی در خدمتم گلم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

دکتر الهام خیرالهی خیلی دکتر دقیق وخوش اخلاق به همه چیز کاملا دقت میکنه برای بیمار وقت میزاره تجویزاش عالیه..من بارداری اولم تحت نظر ایشون بودم الان بارداری دوم هستم بازم میخوام تحت نظرشون باشم...بهترین دکتر زنان خدا حفظشون کنه