2777
2789
عنوان

پسری که فکرشم نمیکردین دوستتون داشته باشه ولی دوستتون داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 160 پست
باورمیکنی همین الان داشتم گریه میکردم پیامتو ک دیدم واقعا اشکام بند اومد؟خیلی حس خوبی بهم داد واقعام ...

دور سرت بگردم دخترم فدای سرت:)

تا دلت نشکنه که بزرگ نمیشی ...عاقل نمیشی...پخته نمیشی...

خدا هست..کارما هست...دیر و زود جواب پس میدن آدما بخاطر هرکاری که میکنن...

گناه بالاتر از دل شکستن؟!نداریم.

🥹🫂✨🤍

می‌دونم شب یلدای بدی داشتی...می‌دونم چقدر حس تهی بودن می‌کنی...می‌دونم قلبت داره فشرده میشه از درد...می‌دونم چشمای قشنگت همش اشکیه...می‌دونم چقدر این چند وقت خسته ای از دنیا...می‌دونم جمجت داره به مغزت فشار میاره...اما اینا علائم بزرگ شدن و عاقل شدن و پخته شدنه:)

از این به بعد همه چیز دستت میاد...از این به بعد دیگه نمی‌ذاری آدما دلتو بشکنن دخترم🥺🤍

چرا شوکه شدی؟ چرا عجیب بود که دوستت داشت بی محل و سرد بود؟

من کلا ادم ارومی و بی سروصدایی بودم ولی اون پرجنبوجوش و باانرژی و پرفعالیت یه بار هم ندیدم ک بم نگاه کنه .....

دختر منو یاد چ چیزایی انداختی🥺😕اوفففف فقط اگ زمان برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور سرت بگردم دخترم فدای سرت:)تا دلت نشکنه که بزرگ نمیشی ...عاقل نمیشی...پخته نمیشی...خدا هست..کارما ...

ینی من قربونت برم حس میکنم خدا تورو فرستاد یهو

از سر شب همه اینجا یا گفتن روانی و نمیدونم طرف فراری دادی یا گفتن غرور نداری

امشب تو جمع به زور خودمو کنترل کردم بغضم نترکه همش نگاهاهمو دزدیدم کسی نفهمه

فک کنم دیگ باید فرامووشش کنم

...

ینی من قربونت برم حس میکنم خدا تورو فرستاد یهواز سر شب همه اینجا یا گفتن روانی و نمیدونم طرف فراری د ...

الان هنوز داغی فدات بشم...اشکالی نداره مراحل سوگواری رو‌پشت سر بزار...گریه کن آهنگ بذار...زودی احساسات خودت رو سرکوب نکن طول می‌کشه تا این آدم رو فراموش کنی...تنها تو اینو تجربه نکردی اکثر ماها توی زندگی اینا رو تجربه میکنیم🫂🥹

فقط برای قوی تر شدن و بهتر شدن

فقط دلم میخاد زمان بگذزه بخوام ببین یه چند ماهی گذشته

شاید یک سال طول بکشه...قلب آدما زودی وابسته میشه و زودی می‌شکنه و خیلی دیر ترمیم میشه...ولی وقتی ترمیم بشه دیگه یک آدم جدید میشی که از هیچی نمیترسی🥺🥹🫂

خیلی حس خوبیه اون فراموش کردنه...بهت قول میدم یک‌جوری اعتماد به نفست برگرده که دیگه هیچکس نتونه نزدیکت بشه🥹✨

من پسر عموم وقتی بچه بودیم کلا از هم خوشمون نمیومد و تا میرفتم خونشون هی میگفت این چرا نمیره و فلان..

چندسال گذشت یهو بعد مدت ها پیام داد ابراز علاقه کرد.

یعنی حتی فکر این که این بشر از من خوشش بیاد رو در بهترین حالت ممکن هم نمیکردم! اینقدر تعجب کردم..