2777
2789
عنوان

چرا به مادر تک فرزندا حمله میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 140 پست
بهشون بفرمایید مسیولیتش با منه خودم هم براش تصمیم میگیرمکسایی که چنین حرفای زشتی میزنن خودشون چندتا ...

خواهر و برادر داشتن فرزند داشتن به قول شما خیلی هم خوبه عالی همه هم دوست داریم ولی گاهی اوقات نمیشه دلیل نمیشه دیگران رو تلقین کنیم بهشون گه شما بدبختید

دقیقا همش میگن پیر شدید یکیش نیومد اون‌یکی بیاد خوب برای پیریمون پول جمع میکنیم پرستار میگیریم مزاحم ...

حالا انشالله سالیان سال سلامت باشید

ولی چقدررر تاپیک دیدم که سر اینکه مادره رو کی نگهداره دعوا بوده

یکی از اون تاپیکا هم قشنگ یادمه چون توش بودم و من و چند نفر دیگه کلی راهکار گفتیم که استارتر به کار ببره تا همه راضی بشن پرستار بگیرن دیگه نه دعوایی پیش بیاد نه چیزی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رومینا گلی ، بچه هایی که خواهر برادر دارن و رابطه ی عاطفی خوبی باهاشون دارن ، به جرات میگم خیلی محکم ...

دختر من به شدت هنرمنده از بچگی دورش شلوغ بوده بچه کنارش زیاد بوده دوست پایه از یک سالگی داشته تا الان یه جورایی با هم بزرگ شدن انواع کلاس ها رو رفته همه چیز براش فراهم تا دستور میده همه چیز براش معیا میشه خواهرم تازه بچه دار شده با اونم داره بازی میکنه تا چند وقت پیش دوست داشت خواهر یا برادر داشته باشه الان میگه میخوام چکار برام گربه بخر یعنی من الانم براش یه خواهر یا بردار بیارم اسباب بازی یکساله هست براش اون میره و من‌میمونم یک تک فرزند دیگه مادرهای عزیز اگر دو یا سه تا بچه میخواید حتما حتما پشت سر هم با فاصله سنی ۲ تا ۳ سال بیارید نزارید فاصله بیفته  این نظر منه

بعضیا به منم میگن هزار اتفاقه هااا یدونه بچه خوب نیس! خیلی بدم میاد

همون هزار اتفاقه آدم رو میسوزونه آدم باید پرو باشه بهشون بگه اون هزار تا اتفاق برای خودتون اتفاق ییفته

حالا انشالله سالیان سال سلامت باشیدولی چقدررر تاپیک دیدم که سر اینکه مادره رو کی نگهداره دعوا بودهیک ...

خانواده ها وقتی پیر میشن بچه ها هم با خانواده ها بزرگ‌میشن بعضی ها مرام و معرفت دارند میمونن کنار خانواده هاشون ولی بعضی هاشون نه حال و حوصله ی خودشون رو هم ندارند

عزیزم بهت عذاب وجدان نمیدم تک فرزندی جنایت نیست ، چون خیلی ها نتونستن بچه دومی رو بیارن و...ولی این ...

اوما مشکلاتشون ریشه ای هستش یا پدر و مادر تربیت درست ندارند یا اطرافشون تنهایی زیاده شرایطشون خاصه

رومینا گلی ، بچه هایی که خواهر برادر دارن و رابطه ی عاطفی خوبی باهاشون دارن ، به جرات میگم خیلی محکم ...

جامعه آماریتون از کجا بوده اونوقت؟

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم

والله بچه ی من تک فرزنده هم تفریحاتش هم امکاناتش هم دور و برش از چند فرزندها بیشتر و بهتر بوده فقط تلقین اطرافیان داره اذیت میکنه

من تک فرزندم ۳۶ سالمه و الان ت این سن به شدت ناراضی هستم خیلی سخته خصوصا اگر بخوای نسبت به پدر مادر ...

بچه ها هیچ تعهدی نسبت به پدر و مادرشان ندارن گلم...یه دختر دارم انشالله موفق باشه و هرجای دنیا که خوشبختم زندگی کنه...اگر حتی سالی یه بار هم فرصت نکنه بیا. دیدنم گله ای ندارم ازش فقط خیالم راحت باشه که خوشبخته...همین

دقیقا همش میگن پیر شدید یکیش نیومد اون‌یکی بیاد خوب برای پیریمون پول جمع میکنیم پرستار میگیریم مزاحم ...

دقیقا 

چرا باید زایمان کنم بدنمو خراب کنم از ارتباط با شوهرم بگذرم بینمون سردی بیوفته تا ۵ سال عین جوجه اردک دنبال بچه بدوام ک اگ خواست تونست یا زنش اجازه داد یا نداد یا مهاجرت نکرد منو نگه داره! همونو بیشتر بخودم میرسم ورزش میکنم نیوفتم زیر دستو پا پولی ک بابت بچه باید خرج کنم میزارم جیبم برا پرستاری روز پیری

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

به منم میگن یکی دیگه بیار این بچت بزرگ میشه میره تنها میمونی. منم بهشون میگم من ده تا بچه داشته باشم هم آخرش تنها میشم چون میرن سر خونه زندگیشون. عمه مادرم هشت تا بچه داشت اخرشم خودش سالها تنهایی زندگی کرد تا فوت کرد. 

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
من تک فرزندم ۳۶ سالمه و الان ت این سن به شدت ناراضی هستم خیلی سخته خصوصا اگر بخوای نسبت به پدر مادر ...

به خاطر اینکه نمیتونی تنهایی از پس نگهداری پدر و مادرت بر بیای میخوای که یکی دیگه هم می‌بود کمکت می‌کرد 

ن والا منکه ندیدم نمونش عموم پدر بزرگمو جمع کرد بازنش کلی منت فهمیدیم اثر انگشت گرفته خونه چندمیلیار ...

دقیقا بچه های الان یکی در میون میگن ما میریم دخترم میگه یکی دیگه بیار چون من میخوام برم میگم من میخوام اونو به خاطر تو بیارم میگه نه نیار برای خودتون میخوای بیار به همین راحتی جواب میدن