2777
2789
عنوان

چرا به مادر تک فرزندا حمله میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 141 پست
من تک فرزندم ۳۶ سالمه و الان ت این سن به شدت ناراضی هستم خیلی سخته خصوصا اگر بخوای نسبت به پدر مادر ...

بله متاسفانه تک فرزندی خلا ایجاد میکنه 

و توی نسل جدید نمیدونین چی به سر بچه ها آورده 😔

مرنج و مرنجان
اینا بچه واسشون کمتر از عروسک اسباب بازی ارزش دارهبرای سرگرمی خودشون هم هی میارن چون بچه و نوزاد دوس ...

انگار اگه دومی رو داشته باشی مرگ اولی رو راحت تر میتونی بپذیری!!!! اصلا درک نمیکنم.. من هرکی میگه بچه بیار میگم اگه دوس داری خودت برو چندتا درست کن میگن ما خودمون داریم منم میگم پس کاری به من نداشته باشین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهشون بفرمایید مسیولیتش با منه خودم هم براش تصمیم میگیرم

کسایی که چنین حرفای زشتی میزنن خودشون چندتا بچه دارن و انگار می‌خوان بقیه رو توی گرفتاری های خودشون قرار بدن و نمیتونن راحتی آدم رو ببینن چون مشخصه پشت این حرفا حرص ‌‌و حسرت هست  

آدم ذات درست که با عشق چندین بچه آوردن چنین صحبت هایی نمیکنن 

یه سری میگن بچه بیارید برای پیری جمع و‌جورمون کنه 

بچه مسیول ما نیست که بگیم برای پیری عصا دستمون باشن چون خودشون نخواستن به دنیا بیان ، ما بدنیا مییاریمشون و مسیولیت اونها با ماست نه بر عکس  

خواهر برادر داشتن بد نیست ولی اگر ادمای بدی باشن ضربه بزنن اذیت کنن شما که نمیتونی کنارشون بذاری ، ولی دوست بد رو به راحتی از زندگیت بیرونش میکنی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نظر من اونایی که تک فرزند دارند اید یه سری آمادگی‌ها و شرایط را توی خودشون ایجاد بکنن مثلاً بدونن مم ...

عزیزم از کجا میدونی یکی من میمیره مثلا دوتای شما باهم زنده میمونه؟ 

شاید من ۳ تا اوردم هیچ کدوم نخاست نگهم داره تکلیف ۲۷ ماه حاملگی و حداقل ۹ سال به دندون کشیدن من چی میشه؟ مگ بچه میاریم ک حتما مارو جمع کنه ؟ حس ترحم میدین؟ مگ ازشون میپرسیم ک شمارو بدنیا میاریم ک مارو نگه دارین  چ بی رحم! 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
وای دقیقا چقدر باهوشی شما خانواده مادری من همیشه دورشون پر بچه تا نوزاد خیلی خوشحال ۷ ۸ ساله ناله نف ...

همون

منت گذاشتنا سر بچه هم از همین جاها شروع میشه

وگرنه کی سر بچش منت میزاره

به جز اونایی که بچشون رو یه موجود اضافه میبینن و... 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

انگار اگه دومی رو داشته باشی مرگ اولی رو راحت تر میتونی بپذیری!!!! اصلا درک نمیکنم.. من هرکی میگه بچ ...

مرگ هرکسی تو تقدیرشه خانواده میشناسم ۳ تا بچه هاش باهم مرد 

این چ حرفیه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
انگار اگه دومی رو داشته باشی مرگ اولی رو راحت تر میتونی بپذیری!!!! اصلا درک نمیکنم.. من هرکی میگه بچ ...

دقیقا

مگه اسباب بازیه که یه چیزیش شد یکی جدید بری بخری😑 چی بگم

خیلی خوب جوابشونو میدی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

موافقم از طرف خانواده خیلی دارن بهم فشار میارن که بچت تنها میمونه تا اختلاف سنی زیاد نشده بیار دوست ...

خوب برای خودتون دلیل دارید اگر میشد خوب دومی رو هم میاوردید

وآقا پول میگیرن

یسریا پول میگیرن ولی بیشترشون به خیال خودشون جهادی این کارو میکنن

دوره زمونه ی کثیفی شده 😮‍💨

مثلا یه کاربر دیدم بلا استثنا تمااام تاپیکا و پستاش مربوط به همین قضیه بود یه عااالمه هم تاپیک میزد

عزیزم از کجا میدونی یکی من میمیره مثلا دوتای شما باهم زنده میمونه؟ شاید من ۳ تا اوردم هیچ کدوم نخاست ...

دقیقا همش میگن پیر شدید یکیش نیومد اون‌یکی بیاد خوب برای پیریمون پول جمع میکنیم پرستار میگیریم مزاحم بچه هم نمیشم پیش بچه هم عزیز میمونیم آرزوی مردنمون رو هم نمیکنن