2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم میشه جپاب بدین

131 بازدید | 11 پست

بچه دوسالم چند تا تار موی سفید و یکی دو تا قرمز داره چ دلیلی داره اخه  مگه بچه تو این سن موهاش سفید میشه دو سالشه چند روزیه بهش شربت ایمونیس میدم ک ویتامین داره ببینم چ جوری میشه شوهرمم مبگه چیزی نیست نمیخاد الکی بچه رو دکتر ببری ولی من خیلی رو مخمه و نگرانم 

حساس شدی

منم بچه بود داشتم یکی دوتا تار سفید

مامانم میگفت نکنی ها.نشونست

الان نزدیک چهلم بغل گوشهام یکم داره کم کم سفید میشه

نگران نباش چیزی نیست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
حساس شدیمنم بچه بود داشتم یکی دوتا تار سفیدمامانم میگفت نکنی ها.نشونستالان نزدیک چهلم بغل گوشهام یکم ...

مرسی عزیزم اره منکه حساسم بخدا بچمو از خودم زده میکنم انقد تو نت بد زده بود دیگ داشتم سکته میکردم ممنون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم اره منکه حساسم بخدا بچمو از خودم زده میکنم انقد تو نت بد زده بود دیگ داشتم سکته میکردم مم ...

گوگل و نت رو بیخیال باش...

هر چی بنویسی به ی اتفاق و مریضی بزرگ ربط میده

نگران نباش.چیزی نیست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

حق با شوهرته

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

گوگل و نت رو بیخیال باش...هر چی بنویسی به ی اتفاق و مریضی بزرگ ربط میدهنگران نباش.چیزی نیست

اون بدترین شرایطو میگه آره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉