2777
2789
عنوان

چرا به مادر تک فرزندا حمله میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 141 پست

یه طرحی هست اسمش جوانی جمعیته

تو این طرح یسریا پول میگیرن مردمو تشویق میکنن به آوردن بچه

هرچندتا داشته باشی میگن بازم بیار

۴ تا داشته باشی میگن پنجمیو بیار و.... 

دلیلش اینه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اره اینم هست برای خودشون یار میخوان شوخی میکنم هر کی هر چند تا دوست داره بیاره ولی توهین و تلقین ن ...

رومینا گلی ، بچه هایی که خواهر برادر دارن و رابطه ی عاطفی خوبی باهاشون دارن ، به جرات میگم خیلی محکم ان‌ ، آدم لذت میبره ازشون ولی اونهایی که از تنهایی وابسته و افسرده ان رو نمیدونی جیگر آدم رو ریش میکنن، عمیقا تو خودشون میرن .

از اون بدتر اونهایی ان که علاوه بر تک بودن ، تنها بزرگ شدن یعنی بچه ای ندیدن دور و برشون کلا و..‌

مرنج و مرنجان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یک دختر ۸ساله  دارم

نظرمم اینه ک همین یکی بمونه

اما واقعا اطرافیان خیلی میرن رو مخم

طرف ما تک فرزندی مرسوم نیست اما من فعلا مقاومت کردم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بنظرم اگر برای اون ی دونه وقت بزاری و بهش عشق بدی درست تربیتش کنی خیلی بهتر از چندتا بچه آوردن بدون تربیته که ولشون کنی سر هم تا بزرگ شن بدون هیچ تربیتی 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بعد میگن بچه بیارید سر پیری هر روز یکی بره به مادرش سر بزنه

ن والا منکه ندیدم 

نمونش عموم پدر بزرگمو جمع کرد بازنش کلی منت فهمیدیم اثر انگشت گرفته خونه چندمیلیاردی کشید بالا😐 سرمایه پیری من بچم نیست چون مطمئنم مهاجرت میکنه شرایط رفتنشو خودمون فراهم میکنیم سرمایه پیری من پولمو بدن سالمه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

من خودم معتقدم بچه ها اگه 4 تا باشن خیلی خوب میشه، 2 تا دخترن و 2 تا پسر هر کدوم هم خواهر دارن و هم برادر بعد بچه هاشونم همه عمه و دایی و اینا همه رو دارن 

ولی واقعا جای تشکر داره از اون زن و مرد پر درک و منطقی ای که بچه نمیارن یا کم میارن، درسته تک فرزندا اذیت میشن اما وقتی یه بچه میاری یعنی امضا کردی که زندگی اون بچه رو می سازی حس شادیش رو تأمین میکنی چون این وظیفه ی توعه که حال اون خوب باشه اون بدبخت انتخاب نکرده ک پاشو توی این دنیا بزاره اما شما با زور خودت با اراده ی خودت با خواست خودت اون بیچاره رو به دنیا میاری زندگی براش نمی سازی که هیچ بعدم میگی پات زحمت می کشیم نون و غذاتو میدیم حتما باید همونطور که ما میگیم باشی اطاعت کنی و زحماتمونو جبران کنی :) 

البته همه رو نمیگم اون خانواده هایی رو میگم که نمیتونن بچه بیارن یا لیاقتش رو ندارن ک بیارن ولی میارن و اون بیچاره مدام عذاب میکشه 

حرفم اینه که دم همونایی گرم که میدونن نمیتونن بچه داری کنن و نمیارن🙂

بعضیا به منم میگن هزار اتفاقه هااا یدونه بچه خوب نیس! خیلی بدم میاد

وای یکی بهم اینو گفت گفتم از کجا میدونی دوتای تو تا اخر زنده میمونن؟ نبودی ببینی چجور گریه میکرد؟ 🤣

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
منم یک دختر ۸ساله دارمنظرمم اینه ک همین یکی بمونهاما واقعا اطرافیان خیلی میرن رو مخمطرف ما تک فرزند ...

چند فرزندی سخته 

ولی تک فرزندی مشکلات عمیقی ایجاد میکنه که جبران شون خیلی مشکله 

به حرفم فکر کن رفیق

مرنج و مرنجان
۱۲ سال الان با باباش داره گیم کامپیوتری بازی میکنه با باباش داره بزرگ میشه باباش ۳۹ سالشه

به نظرم کلا از فکرش و بحثش بیا بیرون خداروشکر دخترت بزرگ شده دیگه شخصیتش شکل گرفته داره وارد نوجوانی میشه اتفاقا تو این سن تنهاییو بیشتر ترجیح میده من ۱۴ سالم بود داداشم به دنیا اومد اصلا خوب نبود هیچوقت نتونستم درکش کنم باهاش رفیق باشم الان ۱۹ سالشه مثه یه مادر حرص و جوششم میخورم و و چالشاش برا منم بود . فاصله سنی بالا هیچ فرقی با دوتا تک فرزند نداره دیگه چه کاریه ... 

بعضیا به منم میگن هزار اتفاقه هااا یدونه بچه خوب نیس! خیلی بدم میاد

اینا بچه واسشون کمتر از عروسک اسباب بازی ارزش داره

برای سرگرمی خودشون هم هی میارن چون بچه و نوزاد دوست دارن (نه فرزند) 

از حالت بچگی و نوزادی که دراومد میندازنش کنار

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم دوستشون دارم اما خب اگر تک فرزندبودم انقد اذیت نمیشدم از نظر روحی

شاید رابطمون صمیمانه نبوده که باعث شده اذیت بشید؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

نظر من اونایی که تک فرزند دارند اید یه سری آمادگی‌ها و شرایط را توی خودشون ایجاد بکنن مثلاً بدونن ممکنه دور از جون این بچه از بین بره یه زمانی و اونا کلاً تنها بشن حتی اگر از بین نره هم بازم ممکنه مثلاً برای تحصیل برای همیشه بره خارج یا کلاً اونا نمی‌تونن نگهدار پدر مادر باشند مگر اینکه خودشون بخوان

اینا بچه واسشون کمتر از عروسک اسباب بازی ارزش دارهبرای سرگرمی خودشون هم هی میارن چون بچه و نوزاد دوس ...

وای دقیقا چقدر باهوشی شما خانواده مادری من همیشه دورشون پر بچه تا نوزاد خیلی خوشحال ۷ ۸ ساله ناله نفریناشون شروع میشه