2777
2789
عنوان

🥲😞عروسیم کنسل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 98 پست
اگه تنها مشکلتون دخالت دیگرانه، و خودتون دو نفر با هم خوبید و مشکلی ندارید،باید باد بگیرید راه دخالت ...

حرف شما درسته اما وقتی ببینه هرروز خدا خاهر اون با خاهر من میجنگه

مادرش با مادرم میجتگه خب عصبی میشه 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ حرکتی نزد چی گفت بعد 1 ماه میام میگم تکلیف چیه ولی من تا 1 ماه دغ میکنم بازدیدش رو برداشته ولی اس ...

اگه واقعا تا ۱ماه دووم بیاره پس بدون که قیدتو زده 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اگ حرکتی نزد چی گفت بعد 1 ماه میام میگم تکلیف چیه ولی من تا 1 ماه دغ میکنم بازدیدش رو برداشته ولی اس ...

منتظر نشین که اون برا زندگیتون تصمیم بگیره ، استوری غمگین هم نزار، خانوادت در جریانن؟ باید یه بزرگتر پشتت در بیاد

حرف شما درسته اما وقتی ببینه هرروز خدا خاهر اون با خاهر من میجنگهمادرش با مادرم میجتگه خب عصبی میشه

خب چرا اجازه دادین خانواده هاتون به این حد از بی احترامی برسن که با هم جنگ کنن🥺

من بودم الان فکرم درمورد یه همچین نر سست عنصری تموم شده بودمردی ک نتونه جلو دخالتها رو بگیره کلا کنس ...

🥲اینجور نگو بخدا انقدم بد نیست خیلی اخلاقش و مردونگیش خوبه همه جا ازم تا الان دفاع کرده ولی می‌ترسه این دخالت ها آینده زندگی مون رو خراب کنه 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

😞قربونت برم من 1 ساله عقدم 5 ماه هم نامزد بودم مگ میشه دیگ بخام ب این چیرا فکر کنم وقتی لباس عروسم ...

عزیز دلم هزار بارم که پرو کردی لباس عروس و برنامه چیده باشی 

من واقعا نمی‌فهمم

بله قبول دارم باید قبل از عقد حواستون رو جمع میکردید ولی بازم اینطور خیلی خیلی بهتره تا خدایی نکرده با بچه بزنی پشت دست خودت بگی بلانسبت عجب غلطی کردم 

به خدای محمد ازدواج ارزشی نداره اگه شرکت آدم درستی نباشه یا خانواده درستی نداشته باشه 

هر چند تو جامعه ما چون یه جامعه سنتی خیلی سخته بعداً ممکنه خانوادت اذیتت کنن ولی من میگم خانواده اذیت کار خیلی بهتر از شوهر بدردنخوره

People are asleep and when they die ,they waken 

اجب ادمیه نامزدت چه سنگدل اه اهینی چی این رفتارامشکلات زیاده تو چرا نخاستی اول فکر کنی اون گفته فک ک ...

ن ما اصلا مشکل نداریم خیلیم همو میخایم 

ولی مثلا سر ی رنگ شال یا ی دستبند ی هفته خانواده ها میجنگن و اعصاب خوردی داریم 

وگرنه خودمون باهم مشکلی نداریم... 

اینو بگو کادو یلدایی برات آوردن؟

نه اصلا... 😞

ن ما اصلا مشکل نداریم خیلیم همو میخایم ولی مثلا سر ی رنگ شال یا ی دستبند ی هفته خانواده ها میجنگن و ...

اخه ینی چی خب با خانوادت بجرف بگو چرا دخالت میکنید 

اونک با خانوادش بحرفه 

وگرنه در اینده وتقعا دچار مشکل میشید