2777
2789
عنوان

🥲😞عروسیم کنسل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 98 پست

من بودم الان فکرم درمورد یه همچین نر سست عنصری تموم شده بود

مردی ک نتونه جلو دخالتها رو بگیره کلا کنسله و باید پیش زن های کوچه بشینه غیبتشو بکنه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
مشکلتون چی بود؟

خانواده ها سر چیز کوجک و بزرگ بحث میکنن و باعث میشن هر دفعه ما با ی طرف قطع رابطه کنیم 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه این فکر کردنه دیگ بعد 1 سال عقد بودن اذیت کنندس من چجور ی ماه بی خبر باشم آخه دغ میکنم 😞

بی خبر بمون از کسی ک میخواد ازت بیخبر باشه

لطفأ واسه ازدواج و خوشبختیم دعا کنین🙏
خانواده ها سر چیز کوجک و بزرگ بحث میکنن و باعث میشن هر دفعه ما با ی طرف قطع رابطه کنیم

این واقعا مشکل سازه. مشخصه خودشم از این وضعیت خسته شده . به هرحال جدایی برای جفتتون خیلی خوبه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

حرفش منطقیه واقعا بشین ببین میتونی با همچین مردی سالیان دراز زندگی کنی ازدواج شوخی بردار نیست

😞قربونت برم من 1 ساله عقدم 5 ماه هم نامزد بودم مگ میشه دیگ بخام ب این چیرا فکر کنم وقتی لباس عروسم چندین بار پرو کردم و هزارو ی خیال کردم برا اون شب و جشن

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

اجب ادمیه نامزدت 

چه سنگدل اه اه

ینی چی این رفتارا

مشکلات زیاده تو چرا نخاستی اول فکر کنی اون گفته فک کنیم به جدایی؟

مشکلاتتون چی هست خانوادتون سر جی مشگل دارن 

شما دونفر اصلا هیج اختلاف نظری ندارید؟

خب علت این دخالت ها چیه؟ هر کدوم چند سالتونه؟

من 21

اون 26

سر رسم و رسوم و.... 

اونم باعث میشه قضاوت بی جا کنه 

😞یعنی نجنگم واسه زندگیم؟ استوری گذاشتم ک برا شما شب یلدای برا من هزار و ی فکر بیشتر فقط زیرش جواب د ...

انشا الله درست میشه 

منظورم اینه زیاد بهش زیاد بهش زنگ نزن 

چون خودش گفته یک ماه دوری 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

صبور باش.برو تو سکوت فعلا کاری نکن تا ببینم خودش چه حرکتی میکنه

اگ حرکتی نزد چی 

گفت بعد 1 ماه میام میگم تکلیف چیه ولی من تا 1 ماه دغ میکنم 

بازدیدش رو برداشته ولی استوریم دیده 

مشاوره برید اگه خودتون باهم مشکل خاصی ندارید منم جداشدم تو عقد ولی من مشکلم با خودش بود

😞یعنی نجنگم واسه زندگیم؟ استوری گذاشتم ک برا شما شب یلدای برا من هزار و ی فکر بیشتر فقط زیرش جواب د ...

دختر خوب بحث زندگیته اومدی اینجا پرسیدی که هر کسی یه فکر و نظری داره ، با فکر و نظر دیگران که نمیتونی زندگیتو خراب کنی، باید بری پیش مشاور، شما خیلی کلی موضوع رو گفتی، شاید چیز غیر قابل حلی نباشه، نمیدونم چرا مردم فکر میکنن جدایی اسونه و سریع میگن خب جدا شو

بهم فرصت بدید اجازه بده فکراشو کنه خودتم فک کن چقدر میتونی در آینده رو همچین آدمی تکیه کنی.

آخه خیلی وقته باهم کنار اومدیم و... باهم سوختیم و ساختیم 

میترسم فراموشم کنه و.... 

ببین از من با تجربه بشنو 

واقعا ازش دور باش 

الان بخوای هی منتش رو بکشی یا بگی بیا دلم تنگ شده خودتو تا ابد بدبخت کردیا 

فقط دور باش 

لازم نیست به همه بگی داستان چیه 

یکم دروغ بگو ..بگو مریضه ..بگو کار دارم 

فقط سمتش نرو 

برعکس جوری رفتار کن که اصلا عین خیالت نیست 

بلاکش کن 

تو هم آخرین بازدیدت رو بردار