2777
2789

هیچ شب یلدایی نداشتم امشب 

خانوادم مریضن همشون ناقل منم بینی عمل کردم اصلا نمیتونم از اتاق در بیام با این حال باز تمام گلوم درد میکنه فک کنم منم گرفتم. خیلی گلوم درد میکنه از اون ادمام که مریض بشم باید بستری بشم بیمارستان حالا بینی هم عمل شده فک کن مریض هم بشم که البته شدم گلوم خیلی درد میکنه. همش تو یه اتاق بودم از طرفی کلاس آیلتس دارم اصلا جوون تو دست و پاهام نیست بزور چن خط نوشتم ولی جون ندارم کلی هم تکلیف داده انگار ارث پدرشه اگه انجام ندم بدبخت میشم دیگه آموزش نمیده. یعنی مسخره ترین شب یلدا امسال مال من بود نمیدونم این زبانه رو چی کنم اصلا حال ندارم آبریزش هم گرفتم. تازه عمل کردم مریض شدم بدترین شب یلدای مسخره سهم من بود 

دماغتو عمل کردیکلاس زبانم میریپس پولداری😂پس به زندگی امیدوار نمیشیم

چه ربطی داره. 

انقد حالم بده دارم میمیرم بخدا 

گوه تو زندگی ای که مال من بود 

زبانی که تهش به جایی ختم نشه به چه درد میخوره؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه شرایطمو بگم تا صبح برام گریه میکنی پس سکوت

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
شما بدموقع عمل کردین هرچندالان انگارقیمتا کمتره تا فصلهای معتدل فامیل ماهم همین فصل عمل کرد سه ماه م ...

بخدا قسم سه ساله پیگیرم. منم بد مریضم یعنی زمستون همش مریض. چقد رفتم و آمدم که تابستان عمل کنم عوضیا اصلا نزاشتن خیلی عذابم دادن 

غصه نخور زندگی دو روزه یه ماه دیگه این شب رو یادت نمیاد

از این ناراحتم هر بار باید از مربضیا دیگران مریض شم 

راستی یادم رفت اینم بگم یکی از چشامم تار تاره اونم رو مخمه صد تا دکتر رفتم علت رو نفهمیدن 

منی ک صبح پاشدم برا مهمونی خانوادم کیک و شیرینی پختم امروز بهم زنگ زدن ک بخش بعدیو نمیتونم برم و درنتیجه ی سال عقب میفتم دارم ازسردرد میمیرم و اوناهم رفتن مهمونی و من حتی کسیو ندارم ک دردمو بهش بگم...

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151