2777
2789
عنوان

🥲😞عروسیم کنسل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 98 پست
ببین گلم منظورم از لباس و اینا این نیست ک آرزومه این کارارو کنم منظورم اینه کلی برنامه ریخته بودیم ج ...

میدونم عزیزم منظورم اینه اینا مهم نیستن ،خیلی آدما بودن بخاطر همین مساله که ما کارای عروسی رو‌کردیم و جلو بقیه ضایع میشیم عروسی گرفتن بعد یه مدت هزار بار خودشونو لعنت کردن،

انشاالله شما راهی پیدا کنید مشکلتون حل بشه و خوشبخت باشین منظورم اینه فقط به فکر آینده ات باش درست فکراتونو بکنید نه مراسم اینا

استوری من چیز خاصی. نبود فقط گقتم شب یلدا و هندونه و انار برا شما فکرو خیال 1 دقیقه بیشتر مال ماست ه ...

ببین خواهر من..باورت میشه حتی من از شوهرم کتک خوردم به هیچکس نگفتم چون قصد زندگی دارم؟و نمیخوام زندگیم حاشیه دار بشه...

آدما اگه میخوان زندگی کنن نباید کوچکترین مسائل زندگیشون رو برای خونواده بازگو کنن..یا با استوری یا حتی درددل ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو دوران آشنایی بودیم ی هفته قبل خواستگاری رسمی همسرم یهو گفت بیا ی مدت در ارتباط نباشیم 

ما هم سنتی بود ازدواجمون 

من خیلی شوکه شدم ولی خودمو نباختم گفتم اوکی 

ارتباط کامل قطع کردم 

هیچ سوالی نپرسیدم هیچ کاری نکردم 

حتی با اینکه تو کسب و کار خانوادگی شون کار میکردم از هیچکدومشون سوالی نکردم دلیل نپرسیدم 

بعد چهار روز خودش پیام داد 

گفت مشکل حل شده 

مشکل چی بود ؟! مادرش گفته بود من ترجیح میدم عروسم فامیل باشه اگرم بیام خواستگاری راضی نیستم 

همونجا وایساد رفت شهرشون مشکلو حل کرد برگشت 

منم هیچوقت ازش نپرسیدم بعد عروسی از دهن یکی دیگه شنیدم و بازم چیزی نگفتم 

مینیمال 
من 21اون 26سر رسم و رسوم و.... اونم باعث میشه قضاوت بی جا کنه

اهل کجایید؟؟

از یه شهرید؟؟

نمیخوام همسرتو قضاوت کنم

اما یچیز میگم از رو تجربه گوش کن

ببین این حرفی ک زده بتو واقعا جای تامل داره(البته اگ باخودت مشکلی نداره)

مردی ک وابسته نیست خصوصا ازنظرمالی 

خودساخته هست، وخانوادش بهش احترام میذارن

مطمئن باش ک باخانواده ها منطقی حرف میزنه و شرایط رو درست میکنه

این آقا هیچکدوم از موارد بالایی ک گفتم رو نداره وبنظر من وابسته و ضعیفِ

این آقا الان شوهر شمامحسوب میشع یعنی سرپرستت 

یعنی مسئولت درقبال خوراکت پوشاکت روحت جسمت مسئولِ

ب این راحتی داره شونه خالی میکنه ک چی؟؟خانواده ها سر رسم ورسوم بحث دارن و نمیدونم در اینده خوشبخت میشیم یانه؟؟

زمانی حق داشت این جمله ها روبهت بگه ک با خودِ تو درگیر باشه و تفاوت فکری زیادی داشته باشید در اونصورت من حق میدادم

اگر جای تو بودم خودم تموم میکردم چون قدرت میدیریت بحران نداره زندگی ک گل وبلبل نیست هزار تامشکل خواهید داشت

تو همشون میخواد اینجوری بکنه؟؟!!

البته باز هم میگم این رسم و روش ما ترکاست من از روی نظر عقیده و فرهنگ عمومی شخصیم نظر دادم

اهل کجایید؟؟از یه شهرید؟؟نمیخوام همسرتو قضاوت کنماما یچیز میگم از رو تجربه گوش کنببین این حرفی ک زده ...

بله هرکدوم تو ی شهر جدا زندگی می‌کنیم. 

والا نمیدونم چی بگم فقط میدونم بد نیست اخلاقش فقط ی جورایی ی مدت ک سختی بود پشت سر هم خسته میشه و... 

توکل بر خدا واقعا نمیدونم چی بگم... 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

چرا جلو خواهر و مادرتون واینمیستید؟ چرا اجازه دخالت میدید رنگ شال چیه که براش دعوا کنن؟؟ میدونستی با این اوضاع شب عروسیتو زهر میکنن یه دعوایی هم اونجا میکننن جلو مردم؟ بعدعروسی هم هر مناسبتی خونواده خودت و همسرت یه قشقرقی دارن از الان جلوشون واستا واقعا هیچی به خونواده هاتون نمیگید که دخالت نکنن

یعنی تو این 1 ماه سزد نمیشه بخاد برا همیشه کنارم بزاره

عزیز دلم کسی که بخواد اون طوری سرد بشه و کنارت بیاره همون بهتره که سرد بشه

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍