2777
2789
عنوان

🥲😞عروسیم کنسل کرد

1795 بازدید | 98 پست

سلام خانوما من حدود 3 ماه دیگ عروسیم بود 🥲ولی مشکلات خانوادگی هردو طرف خیلی زیاده و دخالت زیاد داریم 

دیشب شوهرم زنگ زد و گفت میخام 1 ماه کلا از هم بی خبر باشیم میخام بیشتر فکر کنم ب اینک میتونیم در آینده خوشبخت شیم یا نه. 

🥲نزاشت حرفی بزنم فقط گفت من فکر میکنم توام فکر کن 

ن زنگ ن پیام و ن دیدن گفت میخام اشتباهی نکنم عقد جدا شیم بهتره تا اینک زیر ی سقف جدا شیم 

آخرین بازدیدش هم برداشته زنگشم جرات نکردم بزنم ب نظرتون چکار کنم دارم میمیرم 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

کار درستی کرد واقعا فکر کنین

الان به نتیجه برسین بهتره

ارزش خودتو حفظ کن و پیله نشو 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار درستی کرد واقعا فکر کنینالان به نتیجه برسین بهتره

آخه این فکر کردنه دیگ بعد 1 سال عقد بودن اذیت کنندس من چجور ی ماه بی خبر باشم آخه دغ میکنم 😞

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

چقد عاقله . وقتی مشکلات زیاده تو عقد جدا شدن بهتر از اینکه بعد عروسی و با بچه جدا بشی

توام تو این یکماه بشین کامل فک کن و منطقی تصمیم بگیر نه احساسی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

حرفش کاملا درسته دوران عقد واسه اشناییه ن رابطه و...

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ارزش خودتو حفظ کن و پیله نشو

😞یعنی نجنگم واسه زندگیم؟ 

استوری گذاشتم ک برا شما شب یلدای برا من هزار و ی فکر بیشتر فقط زیرش جواب داد فکرشو نکن درست میشه 

ب نظرم منطقی گفتن .

الان آتیشت تنده و عاشقشی پس فردا دخالت کردن های دیگران آرامش و آسایش رو ازت میگیرن .

ب نظرم توام جدی بشین فکر کن و حتی برو پیش مشاور.

جفتتون جوان هستین و فرصت های خوبی دارین .

الکی عمرتون رو هدر ندین.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

اگه تنها مشکلتون دخالت دیگرانه، و خودتون دو نفر با هم خوبید و مشکلی ندارید،باید باد بگیرید راه دخالت دیگرانو ببندید، فکر کنم جفتتون به بلوغ فکری نرسیدید که دخالت دیگران شما رو به اینجا رسونده