2777
2789

من و شوهرم دوست بودیم و ازدواج کردیم خیلی مرد خوبیه فقط از نظر مالی زیاد خوب نیست،خودم مدیر آموزشگاه زبانم اون تو شرکته تحصیلاتش  از من کمتره ولی شوهر خوبیه برام...ولی الان برای دختر خالم خواستگار قاضی اومده و همش میگم اون وضعش بهتر من میشه ...بخدا نگید از حسادته از خدامه اون خوش بخت ترین باشه ولی این فکرای الکی تو سرم افتاده چکار کنم از سرم بره بیرون خیلی بده مقایسه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسادت نیست پس چیه

شاید حسرت ، غبطه 

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

ی چیزی بگمت همینکه با عشقت ازدواج کردی روزی هزارررر بار خداروشکر کن ..ب این فک کن خدای نکرده اگ نمیرسیدی مث من الان شبو روزت اشک بود... قشنگیای زندگیتو ببین و لذت ببر گلم امیدوارم خوشبخت ترین باشین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

همه چیز پول نیست عزیزم زندگی قاضی به نظر خیلی رنگاوارنگ و شیرین نمیاد 

چون همه مراجعین شون دعوی یا ... هستن 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

حسادت نیست پس چیهشاید حسرت ، غبطه

کسی حسادت کنه ضربه میزنه 

کسی که حسرت یا غبطه میخوره فقط به خودش آسیب میزنه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

کسی حسادت کنه ضربه میزنه کسی که حسرت یا غبطه میخوره فقط به خودش آسیب میزنه

خب؟

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗