2777
2789

من زیاد اهل درد و دل نیستم حتی اینجا

نمیدونم چرا امشب یهو دلم خواست یکم خودمو خالی کنم

خیلی روزای سختی گذروندم هم نظر جسمی هم روانی حال خوبی نداشتم .. الانم هنوز تحت فشارم ..

با آدمای زندگیم واسه درد و دل راحت نیستم .. اصلا بگمم بعدش حس میکنم احمق به نظر میام، یا حس میکنم دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم

بعضی وقتا این چیزایی که مدام میریزم تو خودم خیلی اذیتم میکنه 

نمیدونم من خیلی شکننده شدم یا آدما خیلی سفت و سخت 

اگه فک میکنین حرفی ممکنه کمکم کنه بگین بهم

خوشحال میشم بخونم💓

God؛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با بیشتر شدن سن تجربه هم بیشتر میشه، فقط خدا هست که همیشه بهترین دوست هست ، توی زندگی آدم ها میا ...

قربون بودنش... خدا نبود منم نبودم تا الان

اما بعضی وقتا انقدر همه چی بهم‌ فشار میاره که نمیدونم باید چیکار کنم ... همش تلاشمو میکنم‌ امیدمو به خدا از دست ندم ولی بعضی وقتا نمیشه...

God؛

قربون بودنش... خدا نبود منم نبودم تا الاناما بعضی وقتا انقدر همه چی بهم‌ فشار میاره که نمیدونم باید ...

این ارادتتون به خدا یه روزی حتما جواب میده و آرامش رو از ته قلبتون تجربه خواهید کرد .

این حرفاتون رو بعد از نماز در قالب گفت و گو با خدا و دعا هم بگید و از خدا بخواهید که آرامش به قلبتون بیاره . انشاءالله جواب خواهید گرفت .

خدانگه دارتون 

رک بگویم... از همه رنجیده ام!

از غریب و آشنا ترسیده ام

با مرام و معرفت بیگانه اند

من به هر ساز ی که شد رقصیده ام

در زمستانِِ سکوتم بارها...

با نگاه سردتان لرزیده ام

رد پای مهربانی نیست...نیست

من تمام کوچه را گردیده ام

سالها از بس که خوش بین بوده ام...

هر کلاغی را کبوتر دیده ام

وزن احساس شما را بارها...

با ترازوی خودم سنجیده ام

بی خیال سردی آغوشها...

من به آغوش خودم چسبیده ام

من شما را بارها و بارها...

لا به لای هر دعا بخشیده ام

مقصد من نا کجای قصه هاست

از تمام جاده ها پرسیده ام

میروم باواژه ها سر میکنم

دامن از خاک شما بر چیده ام

من تمام گریه هایم را شبی...

لا به لای واژه ها خندیده ام

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
قربون بودنش... خدا نبود منم نبودم تا الاناما بعضی وقتا انقدر همه چی بهم‌ فشار میاره که نمیدونم باید ...

عزیزدلم این مواقع میتونه تمام غم و غصه هاتو روی کاغذ بنویسی و پاره کنی اینطوری یکم از فشار و ترومای روحی کم میشه وکمی احساس سبکی میکنی سعی کن به داشته هات متمرکز شی و شکرگزارباشی...به آینده امیدوارباش💝

عزیزم

سه تا آیه میگم بهشون زیاد دقت کن خیلی آرومت میکنه

تلک الایام نداولها:یعنی ایام رو گردش میدیم.

ان احسنتم احسنتم لانفسکم و ان اساتم فلها:یعنی اگه کسی خوبی کرد به خودش خوبی کرده و اگه بدی کرد به خودش کرده.

لاتحزن ان الله معنا:ناراحت مباش خدا با ماست.

من خودم‌ ده سال به شدت ناراحت میشدم تا اینکه فکر کردم اگه من گناهی کردم و دل کسی رو شکوندم پس باید ناراحت باشم،اگه گناهی نکردم و دلی نشکوندم چرا ناراحت شم؟! کسی که این کارارو کرده باید ناراحت بشه. این آیات و این تحلیلم خیلی آرومم کرده.

راهکار خوبیه امتحانش میکنم .. مرسی عزیزم🥲💓

خواهش میکنم عزیزدلم

هرکس یک چالشی درزندگیش داره و باخودش کلنجارمیره..آرزو میکنم جواب اینهمه صبوریت بابهترین چیزاجبران بشه

عزیزمسه تا آیه میگم بهشون زیاد دقت کن خیلی آرومت میکنهتلک الایام نداولها:یعنی ایام رو گردش میدیم.ان ...

خیلی آرومم کرد... خصوصا اون آیه اول خیلی به دلم نشست

مرسی واسه حرفای قشنگتون عزیزم... 💓💓💓

God؛