2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا مجازی آشنا میشن شوهر خوبی ازشون در میاد🤧😂💔🚶🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 110 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه دوست خوش شانسی داریییی🤧😂 ما اینجوری کنیم یعنی دیگه همه چی حل میشه؟🤌🏼😂

من میخواستم خیلی خانومانه و عاقل رفتار کنم نهایتا خواستگارم ازم سرد شد،وقتی بی محلی میکردم میوفتاد دنبالم

در کل همینه 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
من میخواستم خیلی خانومانه و عاقل رفتار کنم نهایتا خواستگارم ازم سرد شد،وقتی بی محلی میکردم میوفتاد د ...

اره همکلاسی منم اینجوریه 

اصلا قیافه ندارع ولی می‌گفت همینجوری میکنم پسره عاشقانه🤌🏼🤦🏼‍♀️

خواهر اخلاق برات مهم باشه و پول قیافه داشته باشه اخلاق نباشه بدرد نمیخوره🤌🏼

از طرفی من خودم گندمی ام و دست و صورتم آفتاب سوخته اس ولی بدنم خیلی سفیده، حالا من از کجا بدونم اون طرف منو هم میپسنده یا نه؟ برم دیت بعد خوشم بیاد ولی اون نه دیگ بدار

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
از طرفی من خودم گندمی ام و دست و صورتم آفتاب سوخته اس ولی بدنم خیلی سفیده، حالا من از کجا بدونم اون ...

خب نپسنده دنیا که به آخر نرسیده 

برو نفر بعدی 🤌🏼😂

به خدا دیدم که میگم دختر هرچی خرابتر شانسش بیشتر

خب نپسنده دنیا که به آخر نرسیده برو نفر بعدی 🤌🏼😂به خدا دیدم که میگم دختر هرچی خرابتر شانسش بیشتر

این دوستای من بلدن چیکار کنن،حتی اگر دوتا مون اسنپ میگرفتیم میدونید سمت اونی ک راننده پسره، بوتیک میرفتم از پرو میومد جلو پسره وایمیساد ک اون نظر بده، تو بیمارستان صداشو نازک میکرد عشوه میومد،بعد یجور وانمود میکرد ک من کلی خواستگار دارم،دماغو لبشو عمل کرد ،آخرشم عقد کرد باهمین ،یجوری ام با پرویی و غرور حرف میزد با پسره،چون بلده ،واقعا باید زرنگ باشی 

این دوستای من بلدن چیکار کنن،حتی اگر دوتا مون اسنپ میگرفتیم میدونید سمت اونی ک راننده پسره، بوتیک می ...

اره واقعا منم تا حالا وارد رابطه نشدم 

ولی قبلش باید سیاست جمع کنی 

اینا همش سیاسته 

دقیقا دختر دایی منم همینه شوهرش براش میمیره 

بعدشم همین دوستت که میگی اولش اینجوری نبوده مطمئن باش با یه عالمه پسر بوده 

می‌دونه چیکار کنه

خب نپسنده دنیا که به آخر نرسیده برو نفر بعدی 🤌🏼😂به خدا دیدم که میگم دختر هرچی خرابتر شانسش بیشتر

الان یکیشون دو هفته اس من باهاش برم دیت،حتی بلد نیستم چجوری جواب مثبت بدم ب پیشنهادش ،چی بگم تو دیت،چی بپوشم میدونم انقد بدنم میلرزه آبروم میره🤣۲۶سالمه

یکیشون هم دانشجو خارج از کشوره میگ تعطیلات اومده شهر من،دعوت کرده همو ببینیم 

اصن نمیدونم چیکار کنم😂

اره واقعا منم تا حالا وارد رابطه نشدم ولی قبلش باید سیاست جمع کنی اینا همش سیاسته دقیقا دختر دایی من ...

ن دوتا دوست پسر داشت فقط ،ولی بلد بود خودنمایی کنه ،از دبیرستان مخ میزد تاالان ک ۲۶

الان یکیشون دو هفته اس من باهاش برم دیت،حتی بلد نیستم چجوری جواب مثبت بدم ب پیشنهادش ،چی بگم تو دیت، ...

برو با هر دوتاشون 

ولی تو روزای مختلف 

بعد بسنج ببین کدومش بهتره 

بلد نیستم چیه 

خب بگو چه روزی و چه ساعتی خوبه نظرتون چیه 

ولی کافه رو خودت انتخاب کن 

خودتم تنها برو یعنی اینکه با ماشین اون نری یه وقت می‌دونی ممکنه خطرناک باشه 

بعد اینکه چون اولین باره بگو دنگ خودمو خودم میدم 

ولی دفعه های بعد نباید اینجوری باشه 

رفتی در مورد خط قرمزات صحبت کن مثلاً اینکه بوس و بغل و دست دادن رو اینا حساسم 

اینا همش برای اول کاره 

بعدا اوضاع فرق داره😂🤌🏼