2777
2789
عنوان

خانمایی ک با مرد کوچکتر از خودتون ازدواج کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 40 پست
کلا با مرد کوچکتر ازدواج کنی رو اصلا قبول ندارم البته خب این چیزا کاملا شخصی هست ولی چیزایی که گفتی ...

منم باورت میشه قبول نداشتم؟خیلی سفت و سختم قبول نداشتم تا شوهرم بزور یه فامیلمون ک خودش ادم خوبی بود و خیلی تعریف میکرد راه دادم و ب بابام میگفتم از پله ها پرتش میکنم پایین بابام میگف تو اگه نپسندیدی خودم پرتش میکنم بیرون،ولی ادم بااخلاقی بنظر میومد و از همه خواستگارام ک تا ۳۰سال اومده بودن بهتر میفهمید  

اره اوایل ازدواجمونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره همونه 😂پرنسسغلی براش بهتره😂😂

😂😂😂😉

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

منم باورت میشه قبول نداشتم؟خیلی سفت و سختم قبول نداشتم تا شوهرم بزور یه فامیلمون ک خودش ادم خوبی بود ...

عزیزمممم الهی که خوشبخت بشین 🥰

کلا اوایل ازدواج مخصوصا ازدواجی که سنتی طور باشه این بحث ها زیاده 

بعدش کم کم درست میشه فقط سعی کن صبور باشی و رگ خواب همسرتو پیدا کنی