2777
2789
عنوان

یک سوال درمورد قد داشتم

62 بازدید | 12 پست

من الان تقریبا بالای 15سال سن دارم حدود 1سال هست که قدم از153سانت بلندتر نمیشه ترسم اینه که تا آخرش قدم اینحوری بمونه الان امکان داره که قدم بلندتر بشه یا نکه تا آخرش همینجوری میمونه لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به ژنتیک دارهو تقضیه و ورزش ولی ژنتیک مهم تره

توی خانواده های ما تقریبا دختر عمه ها قد کوتاه هستند و اکثرا بعضی از دختر پسر خاله های مامانم توی خانواده خودمون کسی جز من قد کوتاه نیست😕

توی خانواده های ما تقریبا دختر عمه ها قد کوتاه هستند و اکثرا بعضی از دختر پسر خاله های مامانم توی خا ...

خواب مناسب

ورزش های کششی و والیبال 

تقضیه مناسب

اگه بلند نشدی ژنتیکته

حالا منی که ۱۷۰ قدمه جای خاصی رو نگرفتم ناراحت نباش بابتش

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند
لا اینکه لاغر هستم ولی قدم کوتاه اصلا هم حوصله ورزش ندارم خیلی برام سخته😔

چند روز بری عادت میکنی ...تو ورزش هم چیزهایی مقوی بخور چاق بشی😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

خواب مناسبورزش های کششی و والیبال تقضیه مناسباگه بلند نشدی ژنتیکتهحالا منی که ۱۷۰ قدمه جای خاصی رو ن ...

خب من قدم کوتاهه خب نسبت به قد عشقم خیلی کوتاهم اون را می بینم و قد خودم را از زندگی نا امید میشم

خب من قدم کوتاهه خب نسبت به قد عشقم خیلی کوتاهم اون را می بینم و قد خودم را از زندگی نا امید میشم

نا امید نشو عزیزم عادیه حالا تو فعلا وقت داری

من خودم تا ۱۹ سالگی رشد قد داشتم

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند
چند روز بری عادت میکنی ...تو ورزش هم چیزهایی مقوی بخور چاق بشی😅

آره داداشم خیلی توصیه میکنه چون خودش پزشک تب سنتیه وقتی میشنه فقت برام میگه منم بعضی وقتا کلا از حرفاش خسته میشم 😂