2777
2789
عنوان

خانمایی ک با مرد کوچکتر از خودتون ازدواج کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 42 پست
اره بنظر منم همینطور ولی حس میکنم کلا رابطه مون سمی داره میشه هرچی من محبت میکنم اون عادت کرده همه چ ...

باو شوهر‌ من ۳ سال ازم بزرگ‌تره همین اخلاقشه مردها کلا همینن ربطی به سن و سالش نداره

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرای الان ب اندازه کافی پرنسسعلی هستن چ برسه ک ازت کوچیکترم باشن

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اینا ربطی به کوچکتری همسرت نداره تا دو سال از نظر روانشناسی مشکلی نداره عزیزم بعدم باید لجوج بودنشون ...

وآ کی گفته اشکال نداره 

همین طوری آقایون از نظر ذهنی سه سال کوچکترین 

ولی بازم به سن شخصیتی آقا بستگی داره 

که ظاهرا این آقا خیلی کوچکتر از سنش

اره بنظر منم همینطور ولی حس میکنم کلا رابطه مون سمی داره میشه هرچی من محبت میکنم اون عادت کرده همه چ ...

برو مشاوره شاید خودت چون تو ذهنت هست بزرگتری باهاش جوری رفتار میکمثنی که بیشتر مسولیت با شما باشه و اونم عادت کرده .

وگرنه یک سال ربطی به این مشکلی که گفتی نداره 

ما ۴سال تفاوت داریم ولی همسرم انگار از من پخته تره و زندگی رو بهتر راه میبره

یکم لج بازی داره ک من کوتاه میام 

کارایی رو ک دوس نداره انجام نمیدم

البته اینا دوطرفس

شما عزیزم باید کتاب بخونی یا بری پیش تراپی

خداجونم شکرت🦋

کلا با مرد کوچکتر ازدواج کنی رو اصلا قبول ندارم البته خب این چیزا کاملا شخصی هست 

ولی چیزایی که گفتی هیچ ربطی به اختلاف سنیتون نداره عزیزم 

فقط یه کم صبورتر باش اگر میتونی دوتاتون با هم یا خودت تنها برو مشاوره 

اگر اوایل ازدواجتون هست که تقریبا این چالش و بحثها طبیعیه 

وآ کی گفته اشکال نداره همین طوری آقایون از نظر ذهنی سه سال کوچکترین ولی بازم به سن شخصیتی آقا بستگی ...

دیگه شما ببخشید ک علم روز دنیا این حرف رو میزنه و تو دنیای خودتون بمونید 😊

ببخشید تو یک تاپیک گفتین ۲۳ سالتونه یعنی شوهرتون ۲۲ سالشه؟؟؟؟؟خب اون موقع خیلی بچس باید بزرگش کنی دی ...

اره عزیزم

دقیقا، تو خواستگاری ادم فقط روی خوش طرفو میبینه ولی الان هی دارم اذیت میشم چجوری بهترش کنم ولی ترکش رفتاراش تا درست بشه هی بهم میخوره