من اجازه ندارم تنها با دوستم برم بیرون بعد مامانمم کلا عادت دارن تند راه میرن بعد وقتی با دوستم میریم جایی مامانم تند تند جلو جلو راه میرن و ما خیلی عقب میفتیم حس میکنم زشته یا مثلا امروز قراره بیاد خونمون یه ده دقیقه دیگه حالا مامانم شروع کردن به جارو کردنو کارکردن به نظرتون زشت نیست مثلا مامانم جلو دوستم هی کار کنن؟
جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
امروز خیلی با احترام صحبت کردم طوری ناراحت نشن از دستم که من حس میکنم زشته مثلا جلو دستم فلان کارو میکنین به خدا با احترام صحبت کردم ولی خب الان بهشون بر خورده میگن تو فک میکنی من هیچی نمیفهمم تو احترام منو نگه نمیداری و....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..