افراد حسود چشم بد دارن اگه دورتون هست همچین کسایی عکس خودتون رو بخصوص توشادی ها استوری نزارید ترجیحا پروف هم نزارید چون از اینا بعید نیست برن با همون عکسا دعا و طلسمتون کنن یا ببینن و بگن الهی گردنشون بشکنه به زمین گرم بخورن
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آفرین به چشم دیدم.پارسال تو اتاق داشتم بلوزم عوض میکردم یه دفعه جاریم و دخترش اومدن داخل،دخترش گفت م ...
ادم حسود هی هست
خودم مهر ماه عروسی دخترعموم رفتم حسود خانم بخاطر اینکه همه از اینکه میکاپ و شینیون من صحبت کردن و ادرس پرسیدن حسادت کرد هولم داد همینکه عروسی هم تموم شد من یه هفته رو جا بودم معلوم نبود کرونا بود یا سرماخوردگی بشدت حالم بد بود
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
چون ایمان قوی باعث میشه قدرت اول و اخر خداوند در ذهنت باشه
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان