2777
2789
عنوان

میگما اگه فرد حسود دورتونه

306 بازدید | 32 پست

افراد حسود چشم بد دارن اگه دورتون هست همچین کسایی عکس خودتون رو  بخصوص توشادی ها استوری نزارید ترجیحا پروف هم نزارید چون از اینا بعید نیست برن با همون عکسا دعا و طلسمتون کنن یا ببینن و بگن الهی گردنشون بشکنه به زمین گرم بخورن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐😐😐😐 بعد خدا منتظره اونا بگن ک بگه چشششششم اینو من ب زمین گرم میزنم چون تو گفتی 😂😂😂

بعضیا عجیب خدا حرفشون میشنوه🥲

آفرین به چشم دیدم.

پارسال تو اتاق داشتم بلوزم عوض میکردم یه دفعه جاریم و دخترش اومدن داخل،دخترش گفت مامان نگاه بدن زن عمو چقدر سفید😥تو بدنت همش لکه داره.

خدا شاهده بعد دوسه هفته تو سن سی سالگی😂مبتلا شدم آبله مرغون بدنم خال خالی شد.

آفرین به چشم دیدم.پارسال تو اتاق داشتم بلوزم عوض میکردم یه دفعه جاریم و دخترش اومدن داخل،دخترش گفت م ...

ادم حسود هی هست

خودم مهر ماه عروسی دخترعموم رفتم حسود خانم بخاطر اینکه همه از اینکه میکاپ و شینیون من صحبت کردن و ادرس پرسیدن حسادت کرد هولم داد همینکه عروسی هم تموم شد من یه هفته رو جا بودم معلوم نبود کرونا بود یا سرماخوردگی بشدت حالم بد بود

خانوم همش باور شماست . دیدگاه شما بال و پر میده به انرژی و جذب میکنی همون آدم های حسود رو ، صدقه بده ...

کاربر محترم وقتی ادم حسود هست چی باور منه 

به نظر خودت کسی که باهاش هیچ دشمنی نداشتی و چهره خودت ازش خوشگلتر باشه جوری که همه تعریف کنن شخص هولت بده و بعدم مریض بشی نشون دادن چیه 

ادم حسود هی هستخودم مهر ماه عروسی دخترعموم رفتم حسود خانم بخاطر اینکه همه از اینکه میکاپ و شینیون من ...

من یه یخچال ساید خریدم. خدا شاهده دختر عموم ساعت 7 صبح زنگ زد گفت راست میگن یخچال ساید خریدی. منم میخام از این گرمکن و سردکن بخرم. حالا فکرش رو بکن اون شب تا صبح خواب نداشته که صبح بشه ببینه راسته من یخچال خریدم

یه فرقی بین من و اونا هست

من به جادو و دعا گرفتن اعتقادی ندارم 

چون ایمان قوی باعث میشه قدرت اول و اخر خداوند در ذهنت باشه 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان