2777
2789
عنوان

اکثرمون هرچی میکشیم تو زندگیمون از خانواده خودمون میکشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 77 پست
شما خیلی فهمیده هستینحرفاتون درسته

مرسی عزیزم. خیلی کتاب خوندم دربارش. و این واقعیت هست بزرگترین دانشمندای ما کسایی بودن ک سختی های زیادی کشیدن اما اگر بخونید میبینید چقدر تو زندگی های شخصی شون خلاء داشتن بخاطر مشکلات کودکیشون 

ببین ازدواج توی سنین پایین میتونه از روی ناپخته بودن و تصمیم گیری جاهلانه تر باشه .بزرگتر ک بشه دیدگاه عمیق تری نسبت ب ازدواج و انتخابش داره .مگه اینکه پدر و مادر عاقلی داشته باشن.ب نظر من پدر مادر خیلی موثر هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تحصیلات بالا کارخوب خونه از خودم دارم و صورت قشنگی دارم.اما سر هر بحثی شوهرم خونوادم رو میکوبه تو سرم.البته که خودش هم خونواده درست حسابی نداره و اکثرا طلاق گرفتن.منم بعد ۱۰سال زندگی دیگه ازش کلااااا سرد شدم و هیچ علاقه ای بهش ندارم

ببین ازدواج توی سنین پایین میتونه از روی ناپخته بودن و تصمیم گیری جاهلانه تر باشه .بزرگتر ک بشه دیدگ ...

پدرومادر واقعا خیلی مهمه. حتی تو تصمیماتی که من الان خونه شوهرم میگیرم هم پدرومادرم تاثیر داشتن. 

اینکه یادم دادن یا ندادن چطوری با شرایط مواجه بشم و تصمیم بگیرم

پس بیایید خودمون تلاش کنیم تلاش کنیم ک بچه هایی تربیت کنیم که مثل ما نشن و ما فرق داشته باشیم با پدرها و مادرهامون. من 4 ساله ازدواج کردم همه بهم میگن بچه بیار هنوز نیاوردم میگم تا وقتی بین من و شوهرم بحث و ناراحتی باشه تا وقتی شوهرم یاد نگیره جایگاه من کجاست تو خونه و نفهمه من یه زنم بچه نمیارم. چون باید اینده بچه من با من فرق داشته باشه باید یه فرقی بین منی که تحصیل کردم تو جامعه بودم با مادرم داشته باشه باید یاد بگیرم چطور عشق بورزم. نگذاریم آسیب هایی که بهمون وارد شده به نسل بعد هم منتقل بشه

درسته. اما تو زندگی مشترک هم هرچقدر خودمون خوب باشیم طرف اخرش نگاه خانوادمون میکنه ورفتاری خانوادمون ...

امیدوارم این زنجیره جایی شکسته بشه، دنیا خیلی بی ارزش تر از اینه که این همه رنج توش باشه 

مهمون میاد خونه ام مثل فرفره میچرخم و همه کار میکنم بعد آخرش میبینم اون طور که باید نشده با اینکه میدونم فقط من مقصر اون نیستم ولی همش میگم تقصیر خودم هست چرا حواسم نبود چرا این کار رو کردم همش ملاحظه میکنم مهمون بیاد اذیت نشه بعد میبینم به خاطر اذیت نشدن مهمون از اونچه دلم میخواسته زدم و بعد خودمو سرزنش میکنم

منم تحصیلات بالا کارخوب خونه از خودم دارم و صورت قشنگی دارم.اما سر هر بحثی شوهرم خونوادم رو میکوبه ت ...

خانواده.مون همیشه سایشون بالاسر زندگییمون هست. یه خاله دارم سنش رفته بالا اما به خاطر رفتارها و اخلاق بد مادربزرگم هنوز مجرده و هیچ خواستگاری رو خونه راه نداد

مهمون میاد خونه ام مثل فرفره میچرخم و همه کار میکنم بعد آخرش میبینم اون طور که باید نشده با اینکه می ...

منم چقدر اینجوری هستم. عجیبه ها. همیشه بعدش هم پشیمونم که چرا برا هرچیز و هرکسی ذینقدر از خودم مایه گذاشتم

هیچکس هم تاکید میکنم هیچکس هم قدرمو نمیدونه

من بعد ازدواجم وقتی مامانم دیگه بازنشست شد پدر بزرگ مادر بزرگ ها فوت کردن مامانم یادش افتاد به ما الان غصه اش زندگی نابسامان ماها هستن همه مون مشکل داریم هر کدوم به نحوی و این ریشه در کودکی و نوجوانی مون داره، کلا همه کارهامون به هم ربط داره 

پس بیایید خودمون تلاش کنیم تلاش کنیم ک بچه هایی تربیت کنیم که مثل ما نشن و ما فرق داشته باشیم با پدر ...

من واقعا فقط به همین فکر میکنم. کل روز فکرم تو این میچرخه که چیکار کنم بچه هام مثل خودم نشن. از مادرشوهرم زیرزیرکی یاد میگیرم. اون بچه هاشو خیلی خوب بزرگ کرد. هرچند شوهرم منو اذیت میکنه اما تو خانواده خودش و دوروبریا ادم خوبی حساب میشه

خانواده.مون همیشه سایشون بالاسر زندگییمون هست. یه خاله دارم سنش رفته بالا اما به خاطر رفتارها و اخلا ...

منم میخوام امشب خونه مادرش نرم تا ادب بشه.چون توی هر بحثی فحش میده و صداشو بالا میبره.و تحقیرم میکنه

سعی کن کتاب زیاد بخونی خیلی کمکت میکنه. والدین سمی. ادم های سمی. زنان زیرک. همه چیز به فنا رفته. هنر خوب زیستن. نظم جادویی. باشگاه پنج صبحی ها. بادبادک باز. تکه هایی از یک کل منسجم