2777
2789
عنوان

اکثرمون هرچی میکشیم تو زندگیمون از خانواده خودمون میکشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 76 پست

خیلی ها خانواده هاشون بهشون یاد ندادن چطوری زندگی کنن تا اینجاش مقصر خانوادس 

ولیییییییییی خودشونم وقتی بزرگ شدن تلاشی نکردن تا یاد بگیرن، رو‌خودشون کار کنن و ... اینجاش دیگه مقصر فرده 

هر چند کسی که خودش هم رفته و یاد گرفته ولی چون خانوادش هنوز درگیرن و این نمیتونه قید خانوادش بزنه پس خودشم همچنان درگیر میشه 

ربطی به خانه پدری نداره ربطش به دیدگاه و نگاه خودمون به مسایل و مشکلات زندگیه چقدر همه چیز رو برای خ ...

تاپیک دختره که میخواد برا شب یلدا لباس انتخاب کنه رو ببین. میگفت شوهرم آرزوم بود پارسال. امسال منو میزنه چون میبینه خانوادم منو میزنن جلوش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطی به خانه پدری نداره ربطش به دیدگاه و نگاه خودمون به مسایل و مشکلات زندگیه چقدر همه چیز رو برای خ ...

تاثیر روحی و روانی یه عمر زندگی رو تو خونه ی پدری  نمی تونیم نادیده بگیریم

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

اصلا اینطور نیست خیلی پدر و مادر ها ارزش های مارا تو کودکی کشتن چون خودشون هم توخانواده هایی بزرگ شدن که یاد نگرفتن من خیلی کتاب خوندم مشاور رفتم وقتی با شوهرم رفتیم مشاور حتی خیانت شوهرم را میگفت 80 درصد رفتارش ریشه تو خانوادش داره 

خیلی ها خانواده هاشون بهشون یاد ندادن چطوری زندگی کنن تا اینجاش مقصر خانوادس ولیییییییییی خودشونم وق ...

درسته. اما تو زندگی مشترک هم هرچقدر خودمون خوب باشیم طرف اخرش نگاه خانوادمون میکنه ورفتاری خانوادمون باهامون دارن

اینجا هم که میخونم متوجه میشم همه خانومایی که مشکل دارن آخرش میگن خانواده خودمم فلانن روشون نمیتونم ...

عزیزم ی نگاه کوتاه بندازی اطرافت میفهمی ک ریشه مهمه خیلیا خانواده بادرک و عاقل دارن حتی شوهرا هم سر براه میشن خیلیا هم شوهرا خوب خانواده نادون خراب میکنن

خیلی ربط داره عزیزم وقتی شوهرت وخونوادش ببینن داخل خونواده ی خودت جایگاهی نداری یایه سری مشکلات هست سریع اونومیکوبونن توسرت وهمونطورباهات رفتارمیکنن ازطرفی تروماهای کودکی هیچوقت دست ازسرآدم برنمیداره

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
من خیلی مشکلات تو خونه پدریم تجربه کردم و خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد خیلی زود بزرگ شدم هیچوقت بچگی نک ...

افرین. منم ندیدم ویاد نگرفتم. الان میبینم خواهرشوهرم قشنگ بلده چطور رفتار کنه چون مادرش یادش داده. تو زندگی مشترکش هم موفقه

بعضی افراد خانوادشون مایه مباهاتشونن

عزیزم ی نگاه کوتاه بندازی اطرافت میفهمی ک ریشه مهمه خیلیا خانواده بادرک و عاقل دارن حتی شوهرا هم سر ...

افرین همینه. خیلیامون برای فرار از خانواذه شوهر میکنیم

از چاله تو چاه میوفتیم

من همیییشه به پدرتم میگم عامل بدبختی منو خواهر برادرام تو بودی... و این یک واقعیته تلخ هست😢😢😢😢😢😢

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
افرین. منم ندیدم ویاد نگرفتم. الان میبینم خواهرشوهرم قشنگ بلده چطور رفتار کنه چون مادرش یادش داده. ت ...

سیاست زنانگی لوندی عشق محبت را یک زن اول از بچگی تو خونه پدریش یاد میگیره از مادر و محبت و عشق از پدر پدرهایی ک عشق زیادی ب بچه هاشون میدن هیچوقت دختر ب راحتی با هرکسی ازدواج نمیکنه هیچوقت تو زندگیش تشنه محبت و توجه از سمت شوهرش نیست 

اصلا اینطور نیست خیلی پدر و مادر ها ارزش های مارا تو کودکی کشتن چون خودشون هم توخانواده هایی بزرگ شد ...

دقیقا.............

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

دقیقا همینه، من الان شدم یک آدم کمال گرا و دارای نشخوار ذهنی، و اینکه همیشه دارم خودم رو سرزنش میکنم و در تلاشم همه ازم راضی باشن، چرا چون تو بچگی و نوجوانی اصلا بهمون توجه نمیشد پدر و مادرم یا سرکار بودن یا درگیر رسیدگی به پدر و مادرشون الان من شدم یک آدم خونه نشین و تنها که همش فکر میکنم هیچ کارم درست نیست و خودم رو سرزنش میکنم