2777
2789
عنوان

اکثرمون هرچی میکشیم تو زندگیمون از خانواده خودمون میکشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 77 پست
من بعد ازدواجم وقتی مامانم دیگه بازنشست شد پدر بزرگ مادر بزرگ ها فوت کردن مامانم یادش افتاد به ما ال ...

مادر من هم همه فکرو ذکرش خواهرو مادر خودش بودن و هستن. چه بلاهایی تو عروسیم سر من آورد به خاطر خانوادش

خانواده خودم عروسیمو زهرمارم کردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من واقعا فقط به همین فکر میکنم. کل روز فکرم تو این میچرخه که چیکار کنم بچه هام مثل خودم نشن. از مادر ...

با ادمایی رفت و امد کن که مشکلات کمتری دارن و پیشرفت دارن و تربیت صحیح. کتاب زیاد بخون کتاب هایی هست برای تربیت بچه اموزش داده سرچ کن. کودکیت را فراموش کن و هر روز ب خودت بگو من باید خانواده ای بهتر بسازم بهتر از هرکس حتی مادرشوهرت. جلوی بچه هات هیچوقت از مشکلات خودت همسرت خانواده هاتون نگو هیچوقت. با بچه هات مثل یک مهمان رفتار کن بچه های ما مهمان هایی هستن که روزی خونه مارو ترک میکنن و نباید همه چیز را بدونند

منم میخوام امشب خونه مادرش نرم تا ادب بشه.چون توی هر بحثی فحش میده و صداشو بالا میبره.و تحقیرم میکنه

مادر منکه مارو دعوت هم نکرد. شوهرم هم منو گذاشت رفت خونه فامیلش شب یلدا.چون اونا مراسم انچنان میگیرن و دور هم با هم خوبن. من امشب خونه تنهام

مادرم اینقدر با پدرم جلو ما سر چیزای بیخود دعوا میکرد الان هرچی بگم شوهرم میگه مثل مادرت روانی هستی

با ادمایی رفت و امد کن که مشکلات کمتری دارن و پیشرفت دارن و تربیت صحیح. کتاب زیاد بخون کتاب هایی هست ...

درسته همینطوره

مادرم همیشه راجع به بابام با من دردودل میکرد. ضربه بدی از اینکار خوردم

درسته همینطورهمادرم همیشه راجع به بابام با من دردودل میکرد. ضربه بدی از اینکار خوردم

هیچوقت با بچه هات درد و دل نکن هیچگاه. حتی نذار بفهمن خاله بده عموبده دایی بده. از تنش دورشون کن 

خیلی بده😔

چرا؟مگه تو هر بحثی منو فحش کش نمیکنه؟نمیگه حرومزاده بی پدر مادر؟داد نمیزنه؟منکه به درد مهمونیای اونا نمیخورم بزار ضایع بشه.۳تا خواهر برادرش طلاق گرفتن بزار به ریشش بخندن

مادر منم سختی زیادی کشید از بچگی 

پدر و مادرش مداوم با هم دعوا داشتن 

پدرم کلا آدم منطقی هست خداروشکر با پدرم که ازدواج کرد 

مادرم می‌گفت اون اوایل که دعوا یا بحثی با پدرم میکرد چشماش سیاهی می‌رفت و بیهوش میشد 

اینقدر که فشار روش زیاد بود 

الآنم اگر یک بحثی چیزی بشه بابام فورا کوتاه میاد 

با وجود سختی که تو بچگی کشید حتی بعد ازدواج هم با مادرشوهرش چالش زیاد داشتند

چون مادربزرگم با ما زندگی میکرد 

هم هوای مادرمو داشت اما گاهی با کنایه باهاش حرف میزد اما مادرم چیزی بهش نمی‌گفت 

ولی مادرم خیلی تلاش کرد با وجود سختی که خودش تو بچگی کشیده مادر خوبی واسه بچه هاش باشه 

مثلا قبل اینکه به دنیا بیام کلی کتاب تربیتی و روانشناسی درمورد بچه خوانده بود هم خارجی هم ایرانی 

وقتی نوجوان بودم کتاب ها رو دیدم 

واقعا هم مادر خوبی بود هرچند دوران نوجوانی کمی با هم بحث هم داشتیم ولی بهترین دوستمه 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

الانم حال خودتو خراب نکن حق داری عزیزم ولی اتفاقیه که افتاده. اگر دوستی داری که مثل خودت تنها باشه زنگ بزن بیان پیشت جمع بشید دور هم. اگر نه خودت و بچه هات یلدا بگیرین و بیخیال باش