2777
2789

من ۱۹ سالمه 

اول فک کردم وسواس دارم ولی الان حس میکنم خیلی بیشتر از ایناس اسکیزوفرنی چیزیه اصلا خوب نمیشم 

دلرم ب خودم اسیب میزنم 

من چند سال فشار افسردگی رومه ولی ۱ سال قرص میخوزم ولی خب گذشته ها داره یادو میاد 

توهم قاتل بودن دارم مامانم ی بار بحث شد اون زد تو کمرم منم خواستم تلافی کنم مثل خودش زدم تو کمرش بعد یهو خونریزی داشت دکتر هم میرفت برای بارداری 

من بهش همش میگم من قاتلم میگ ن عوارض قرص های هورمونیه من باورم نمیشه حس میکنم خودشم نمیدونه یا داره الکی میگ علائمش مثل ماه های اوله ک خوندم تو سایت 

بعدش بچه اوزد ی خواهر دارم الان 

ولی همش میگم من حسرت پسر دار شدنو گذاشتم تو دلش اگ پسر بود چی من کشتمش 

دیشب قصد خودکشی داشتم هر لحظه ممکنه خودمو بکشم دلیلی هم برای بودن ندارم 

و خودمو مقصر میدونم برای اتفاقای اطرافم میگم اگ نبودم بهتر بود شرایط

رفتم روانپزشک گفت چقدر دیر اومدی😭

روانپزشکت احمقع عوصش کن

بعدم بدون اینکه کسی بدونه تنها مادرت خبر داشته باشه 

اگ لازمه برو بیمارستان 

ابرو چیه وقتی سلامتیت توو خطره

بعدشم بیمارستان برای کسایی ک بیماری مغزی و عصبی دارن ساختن دیگ 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

عزیز دلم خودکشی ک راهش نیس 

من خودم متوجهم خیلی سخته کلی فکر بیخود داشته باشیو ندونی چیکار کنی پیشنهادم اینه افکارتو رو برگه بنویس بعد پارش کن این کار خیلی آرومت می‌کنه 

بعدم سعی کن حتما چن جلسه مشاوره رو بری ک اگه لازم بود دارو بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.