2777
2789
عنوان

شوهرم قهره مثلا مردونه بازی درمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 40 پست
بهش بگو خسته نشدی از این همه قیافه گرفتن بگو بدبخت عمر خودته که داره میگذره

هزار بار گفتم فایده نداره مشکل داره 

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

منو شوهرم از همدیگه دلخوریم

حالا شوهرم مث بچه ها خودش رو به مظلوم نمایی میزنه برم پیشش،یا مث بچه ها دراز میکشه خودشو کامل جمع میکنه خودم خنده م  میگیره یا ی چی لازم داشته باشم به دخترم میگم دخترم انجام نده سریع میره انجام میده تازه میگه چرا با مادرت اینجوری برخورد میکنی دفعه دیگه اینکارو بکنی دعوات میکنم همیشه همین طور بوده غرور آقا اجازه نمیده پیش قدم بشه و مثلا ناز منو بخره نمیدونم چرا مثلا میخاد حرف بزنه غرورش رو کنار نمیذاره

واقعا کسی میدونه چرا اینجورین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منو شوهرم از همدیگه دلخوریمحالا شوهرم مث بچه ها خودش رو به مظلوم نمایی میزنه برم پیشش،یا مث بچه ها د ...

من ک خسته شدم قراره با این رد پیر بشم با این اخلاقش تصورش سخته برام 

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
چیزای خوب یعنی چی؟

مثلا عادتش بده سرناراحتیاش بیاد حرف بزنه رفع بشه 

حالا چجوری ؟ 

الان قهر شده عادتش 

الان که قهره اصلاااا به روی خودت نیار زندگی عادی خودتو داشته باش ممکنه دوزاریش همون موقع بیفته که قهرش دیگه جواب نمیده قهر بزاره کنار یا نه چندروز صبر کنه که باز بری منت کشی در هرصورت شما اصلا واکنشی به قهرش نداشته باش درنهااااابت میاد جلو بلخره 

حالا چجوری میاد بستگی داره با غرغر کردن بهانه گرفتن پرخاشگری یا هرچی که بازم توی مواردی که دوست نداری بشه براش عادت واکنشی نشون نده 

ولی وقتی اومد نشست کنارت قشنگ مثل ادم بالغ حرفشو زد اونموقع جدیش بگیر و کنارش بشین و مسئله رو حل کنید 

ولی استمرار داشته باش و تا نرسیدن به هدفت دست نکش 

من عادت کردمقبلا دلم میسوخت پیش قدم میشدم الان اونقدر نمیرم تا خودش میاد😁😁😁

من یکم سست عنصرم وا میدم اونم پرروتر میشه

مثلا عادتش بده سرناراحتیاش بیاد حرف بزنه رفع بشه حالا چجوری ؟ الان قهر شده عادتش الان که قهره اصلااا ...

اصلا حرف نمیزنه اصلااااا همیشه ساینته سکمت مطلق

مگه حرف طلاقو بیارم که دهنش وا شه چار کلام بگه

مثلا عادتش بده سرناراحتیاش بیاد حرف بزنه رفع بشه حالا چجوری ؟ الان قهر شده عادتش الان که قهره اصلااا ...

هی خواهر من همه راه ها رو رفتم مردا مغرور تر از این حرفهاهستن بیان راجب موضوع حرف بزنن نمیدونم واقعا چرا وقتی هم خودم راجبش حرف میزنم میگه ولش کن تموم شد رفت حوصله ندارم 

استیکر خنده گذاشتی فکر کردم قهرهای عشقولانست😅رشته رو نکشید تا درااز نشه

کار ما اخرش طلاقه 

اصلا حرف نمیزنه اصلااااا همیشه ساینته سکمت مطلقمگه حرف طلاقو بیارم که دهنش وا شه چار کلام بگه

پس باید استمرار بیشتر داشته باشی 

زندگی شاد خودتو داشته باش انگار اون اصلا نیس بزار اون بیاد سمتت حتی هزارسالم طول کشید

برنامه و تفریح خودتو بگو بخندای خودت با خانوادت پشت تلفن

پس باید استمرار بیشتر داشته باشی زندگی شاد خودتو داشته باش انگار اون اصلا نیس بزار اون بیاد سمتت حتی ...

خیلی خسته ام اگه بچه هام نبودن مجبور نبودم تحملش کنم. مرد خوبیه ولی همدم وهمسر خوبی نیست

خیلی خسته ام اگه بچه هام نبودن مجبور نبودم تحملش کنم. مرد خوبیه ولی همدم وهمسر خوبی نیست

خب تبدیلش کن به اون چیزی که میخوای 

نه اینکه دنبالش بیفتی با حرف و ... بخای تربیتش کنی 

با رفتارت 

بشین بنویس هرجور دوست داری بعد با رفتارت و استمرار تربیتش کن