2777
2789

یه خانم کلاس دوازدهمی تاپیک زده بود از پزشکا بد میگفت

ولی اکثرا خیلی منطقی جوابش رو دادن 

مثلا گفته بود پزشکا زیادی اعتماد بنفس دارن پزشک شدن چیز خاصی نیست یکی گفته بود اگه ساده بود الان همه پزشک بودن

یا گفته بود اون ور آب توی بهترین دانشگاه های جهان پزشک شدن خیلی ساده تره😐😂

ولی خیلی برام جالب بود یه چطوری یه قشر از جامعه رو فقط به یه دید میبینن

مثل اون کسایی که به معلما حرف می‌زدن و دل دانشجو های معلمی سایت رو میشکوندن و یا حتی دل خانم های خونه دار رو

تمام مشاغلی( خانه داری هم شغله🩵) که برای جامعه مفیدن و چیزی به کسی یاد میدن حتی یه کلمه، کسی رو درمان میکنن، خونه ای ساختن، جایی رو تمیز کردن و... قابل احترامن و گفتن یه کلمه نا شایسته فقط سطح شعور یا حسادت اون شخص رو نشون میده

امیدوارم همه کسایی که درس میخونن بتونن وارد شغل مورد علاقشون بهشن و برای جامعه و خودشون مفید باشن🩷

یلداتونم هم مبارک باشه👄🩷🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پزشکی همچنان باکلاسه و تقریبا دست نیافتنی ولی اون عکسی که گذاشته بود واقعا رفتار اون دختر چیپ بود هم خوشکلم هم خوشتیپم و...😑 بقیه باید از آدم تعریف کنن تعریف از خود کردن جز تحقیر شدن چیزی در پی نداره

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

پزشکا ک عوضی ان ما همه زخم خورده شونیم تو مطب و جراحی و درمان و ....معلم ها هم اصلا احترام ندارن نمی ...

هیچ وقت همه رو به یه چشم نبین

راجب هزاران آدم داره صحبت میشه

من خودم تمام معلم هام فوق‌العاده مهربون و با احترام بودن 

پزشک بد دیدم پزشک خوب دیدم و..

مثل اینه بگی تمام زنا اینطورین تمام مرد ها اینطوری 

نمیشه

پزشکی همچنان باکلاسه و تقریبا دست نیافتنی ولی اون عکسی که گذاشته بود واقعا رفتار اون دختر چیپ بود هم ...

والا من اصن یه چیز دیگه گفتم اینا یه چیز دیگه برداشت کردن حرف من جو و آسیبی که به جامعه داره میزنه بود این خانم اینو برداشت کرده 

فک کنم همونی که خودشون هستن و برداشت میکنن