2777
2789
عنوان

شوهرم قهره مثلا مردونه بازی درمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 40 پست
خب تبدیلش کن به اون چیزی که میخوای نه اینکه دنبالش بیفتی با حرف و ... بخای تربیتش کنی با رفتارت بشین ...

تربیت!!! مشکلاتش ریشه در بچگی و بی مهری های پدر و مادرش دعواهاشون با هم که هنوزم تموم نشده و چند تا بچه روانی تحپیل جامعه دادن اونوقت من عمرمم بزارم نمیتونم اینو تربت

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تربیت!!! مشکلاتش ریشه در بچگی و بی مهری های پدر و مادرش دعواهاشون با هم که هنوزم تموم نشده و چند تا ...

راز رابطه همینه 

شما خودتو بسازی یا اون از زندگیت میره یا مجبووووره تغییر کنه 

اصلا دنیا رشد خود فرده 

ببین در حدی سرسنگین تحویلش گرفتم رفته دسته گل خریده بهم داده ولی حاضر نیست راجب موضوع حرف بزنه🤔🤔🤔

اینجا دیگه بستگی بخودت داره ایا دوست داری این براش عادت بشه که بعد ناراحتی با دسته گل حلش کنه اونجا واکنش نشون بده که میشه عادتش 

اگه نه دوست داری بیاد حرف بزنه اینقدر این سرسنگینی ادامه بده تا بهش بفهمونی که برات حرف زدن و حل مشکل مهمه نه چیز دیگه 

ولی تا وقتی خودش حرفی نزده شما درمورد مشکل هیچچچچ حرفی نزن وگرنه عقب نشینی میکنه

اینجا دیگه بستگی بخودت داره ایا دوست داری این براش عادت بشه که بعد ناراحتی با دسته گل حلش کنه اونجا ...

دوست عزیز شما توی موقعیت نیستین وقتی اونقدر منتظر موندم که حرفی نمیزنه چون شوهرم خیلی بهم وابسته ست در حدی که وقتی یه هر راهی میره باهاش حرف نمیزنم شده دو روز فشار عصبی بهش وارد میشه و از نظر معده بهم میریزه و مُدام بالا میاره

ولی حاضرم نیست راجب موضوع حرف بزنه بارها باهاش حرف زدم میگه نه دیگه نمیخام راجبش حرف بزنم

راز رابطه همینه شما خودتو بسازی یا اون از زندگیت میره یا مجبووووره تغییر کنه اصلا دنیا رشد خود فرده

احتمالا بره چون دوروزه که دارم مثل خودش رفتار میکنم حسابی بهم ریخته تحمل یکی مثل خودشو نداره

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
میگم شما جوری رفتار کن تا اون یاد بگیره چرا راه برعکس میری😂

ده ساله یاد نگرفته گاه و بیگاه بوسش کردم دست به موهاش کشبدم اسمشو با جان صدا کردم ..اون هنوز یاد نگرفته اسممو صدا کنه ... توی ده سال پنج بار اسممو نگفته جوری خطاب میکته که مخاطبش من باشم مجبور نشه صدام کنه🤦

چی بگم‌والا

هیچی

اینا درست بشو‌نیستن 

وقتی هنوز پدر شوهرم زنشو میگه(این) از بچش چه توقعیه