2777
2789
باهمسرت فیلم بزارتخمه ومیوه بگیرین خوش باشین

بخدااجی من ازدوماه پیش گرفتم میدونی چراچون میدونستم دستش این موقعهاخالی میشه من بحثم اینه کاش این مدجدیددراوردن جمع بشه مث لباس یلدابخداانقدتاپیک میزنن ک رفتم فلان جاگفتن نگاه کن لباس یلدانپوشیده خونه میمونی میگن نگاه چراخونه مونده یکی نیس بشون بگن باباازبس ادمای خوبی هستین ادمابخادپیشتون بشین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین حرفاادموسردمیکنن دیگ نمیکن باباگرونه همه چیزالان میخای ی شومیزقرمزبخری ۴۰۰تومن خوب باخودت میکی ...

من خودم کارمندن و مجرد بخوام بخرم میخرم

نمیکنم این کارو چرا بکنم 

پشت سر من هم هرکز میخواد بگا بگه

بخدااجی من ازدوماه پیش گرفتم میدونی چراچون میدونستم دستش این موقعهاخالی میشه من بحثم اینه کاش این مد ...

انقدبدم میادازاینجورادما بخداماهم نداریم امامجبوریم بخاطر بچه هام لباس هم نگرفتم واسشون خب دستمون خالیه قسط وبدهی داریم اینجاهم ازهمین ادماهست اما چکارکنم ندارم بزار بگن واسم مهم نیست 

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
منم خداشاهددوماه پیش گرفتم ولی چ فایده وقتی دلت خوش نیس

منم هیچ سالی لباس و این چیزا نگرفتم شیرینی و کیک و شکلات و آجیل کلا مث شبای دیگس و اینک حتی دورهمی هم نیس و امشب هم تازه تنهام نهایت یک پفیلا برا اولین بااار تو عمرمه  همین شوهرمم ک خونه ننشه

.

من خودمونگفتم اسی خیلیاازحال تاپیک میزنن میگن فرهنگ اینونداریم ک بگن گرونه همه چیز

من دیروز رفتم هایپر یذره شکلات  گذاشتم صندوق حساب کرد قیمت زد ۳۴۰تومن.بردم گذاشتم سرجاش.اوضاع داغونه.😑😑