دیدم چقدر نگرانی و تاپیک زدی.جلو جلو عزا نگیر.بذار دکتر بگه.بعدم ام اس چیز وحشتناکی نیست.بیماری های ...
دقیقا چه حرف قشنگی زدی من همش غصه همه رو میخوردم همش گریه میکردم همه چیو میریختم تووو خودم یاد گرفتم باید زندگی کنم و بیش از حد خودمو برای مشکلات دیگران نابود نکنم هرکسی خدا داره
آره منم به طب سنتی اعتقادی ندارم بچه ام یک ماهه بود سرما خورده بود با اینکه بهش دکتر برده بودم ولی گفتم بزار از طب سنتی هم بپرسم چی خوبه بهش بدم زودتر خوب شده باورت میشه بهم گفت بهش عسل بده گفتم یکماهشه گفت چه ایرادی داره درمان همه بیماریهاست،حالا خوب شد خودم قبلاً تو همین نی نی سایت دیده بودم مادر شوهره به بچه پسرش عسل داده بود خفه شده بود شاید یکی بود واقعا میداد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
طب سنتی داریم تاطب سنتی، عسل مرگ خاموش، تو نوزادان، خودت قبل طب سنتی باید میدونستی
آره من تو همین نی نی سایت فهمیدم،ولی خب خیلیا هستن طب سنتی رو باور دارن دیگه آخه آدمی هم هست که خیلی خودشو فهمیده و کاردان میدونه مثلاً همه بهش میگن دکتر