2777
2789
دیدم چقدر نگرانی و تاپیک زدی.جلو جلو عزا نگیر.بذار دکتر بگه.بعدم ام اس چیز وحشتناکی نیست.بیماری های ...

دقیقا چه حرف قشنگی زدی من همش غصه همه رو میخوردم همش گریه میکردم همه چیو میریختم تووو خودم یاد گرفتم باید زندگی کنم و بیش از حد خودمو برای مشکلات دیگران نابود نکنم هرکسی خدا داره 

آره منم به طب سنتی اعتقادی ندارم بچه ام یک ماهه بود سرما خورده بود با اینکه بهش دکتر برده بودم ولی گفتم بزار از طب سنتی هم بپرسم چی خوبه بهش بدم زودتر خوب شده باورت میشه بهم گفت بهش عسل بده گفتم یکماهشه گفت چه ایرادی داره درمان همه بیماریهاست،حالا خوب شد خودم قبلاً تو همین نی نی سایت دیده بودم مادر شوهره به بچه پسرش عسل داده بود خفه شده بود شاید یکی بود واقعا میداد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما بایدازمایش بدی الکی عیب نذار روخودت منم دستام توخواب گزگز میکنن ویه مدت تاری دید داشتم ولی چشما ...

یمدت افسردگی گرفتم واسه پانیک 

زیاد بیرون نرفتم حتما ویتامین دیم کم شده

یمدت هم مشکل گوارشی داشتم

وزن کم کردم سیستم ایمنیم حتما اومده پایین

می بینی همش تقصی. خودمه

آره منم به طب سنتی اعتقادی ندارم بچه ام یک ماهه بود سرما خورده بود با اینکه بهش دکتر برده بودم ولی گ ...

طب سنتی داریم تاطب سنتی، عسل مرگ خاموش، تو نوزادان، خودت قبل طب سنتی باید میدونستی

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
طب سنتی داریم تاطب سنتی، عسل مرگ خاموش، تو نوزادان، خودت قبل طب سنتی باید میدونستی

آره من تو همین نی نی سایت فهمیدم،ولی خب خیلیا هستن طب سنتی رو باور دارن دیگه آخه آدمی هم هست که خیلی خودشو فهمیده و کاردان میدونه مثلاً همه بهش میگن دکتر

عزیزم هر دوبارشم یه دکتر کمکت کرد؟اگر اره ممنون میشم اسمشو بگیام استونو چی خوب کرد؟

سلام بله

دکترم، دکتری تغذیه دارن، طب سنتی تو کره خوندن، پزشک عمومی هم هستن علمش خیلی بالاست

رژیم غذایی دادن، برای هردو مورد، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود