2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز

انقدر خودتو نباز . واقعا ام اس خطرناک نیست دیگه کسی بابتش فلج نمیشه قرار نیست زود بمیری هنوز هیچی معلوم نیست وضعت اینه؟ 

سرطان دیگه درمان داره ام اس که چیزی نیست طبق تجربه خودم میگم قشنگ برو دکتر و درمان شو دنبال طب سنتی نرو طولانی میشه و ممکنه شرایط رو بدتر کنه . کدوم شهری؟

دکترعلفی ها، بهترن، من نتیجه اش دیدم

ببین طب سنتی توی همه بيمارستان ها جواب نمیده به هر حال درمانیه که زمان زیادی میخواد بیماری های خود ایمنی خیلی سریع پیشرفت میکنن بهتره خیلی زود بیماری رو خاموش کنن تا ضربه جدی به فرد نزنه . بنابراین طی سنتی میتونه درمان ثانویه باشه 

دیدم چقدر نگرانی و تاپیک زدی.جلو جلو عزا نگیر.بذار دکتر بگه.بعدم ام اس چیز وحشتناکی نیست.بیماری های خیلی بدتر از این میتونه پیش بیاد.ام اس آدمو وادار میکنه به رعایت سبک زندگی سالم. و این عالیه

چون عذاب وجدان دارمرشتع و دانشگاهم قدر ندونستم این اومد سرم

چه حرفیه میزنی ؟؟؟ من قدر همه چیو دونستم من چرا مریض شدم . چرا فکر میکنین بیماری نتیجه کار اشتباهه؟؟؟؟ طرز فکرت رو عوض کن پیر زن 80 ساله نیستی که زشته یه دختر جوون انقدر خرافاتی باشه