2777
2789
عنوان

جوابشو چی بدم

106 بازدید | 9 پست

بچها من یکم کم روام خب یعنی طرف اگ هرچیم بگه ی لبخند میزنم و محل نمیدم بهش 

من از روزی ک اومدم سر کار جدیدم یه خانومه مهمان دار بود و از اولین روزی ک اینجا باز شده اینجا بوده 

بعد نمیدونم اخلاقش ی روز خوبه ی روز بده الان مثلا بمن اطلاع دادن ک یسری غذا ها امروز سرو نمیشه بعد دیدم از من خیلی دوره گفتم ی لحظه بیا گفت بگو منم گفتم فلان غذا سرو نمیشه ها سفارش نگیر 

بعد نمیدونم بامن بود یا ن ولی قیافشو یجوری کرد و هی داشت میگف سگ اشغال و فلان 

اینم نمیدونم بامن بوده یااا با کسایی ک تو آشپز خونه ان چون تا حالا بامن اینجور صحبت نکرده 

چیکار کنم یعنی بهش بگم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم میگه چرا انقد بلند گفتی نمیبینی مهمون نشسته

دیگه محلش نده و از بالا بهش نگاه کن. بهش دستور بده و اخم کن. 

چاره ای نداری تو محیط کار همیشه یکی پیدا میشه اطرافیان رو آزار بده. 

شاید کار خود شما بد بوده و اون واکنش داده؟

خب آخه من چیکار کردم فقط گفتم فلان چیز سرو نمیشه سفارش نگیرین همین فقط بعد یهو دیدم قیافش یجوری کرده هی داره بد وبیراه میگ 

الانم گفتم ک چیزی گفتین من نشنیدم؟ بعد میگ گفتم بلند نگو مهمون نشسته ولی خب من قشنگ متوجه شدم داشت فحش میداد بچه ک نیستم